Corona-crisis: begin met online verkopen

Zorg vandaag nog voor online zichtbaarheid

Met de corona maatregelen is het mogelijk dat jouw product of dienst niet meer zo gemakkelijk bij de consument komt. Logisch want we blijven met elkaar meer binnen en reizen zo min mogelijk.
Dat heeft ook iets positief met zich meegebracht want de afstand naar online winkelen is korter geworden. We zitten in een enorme groei in online aankopen op het moment en dat is niet alleen in de vorm van online boodschappen bestellen.

De corona-crisis brengt ons online dichtbij elkaar. De ‘angst’ die mogelijk eerder leefde om online een grote aankoop te doen, is afgenomen. Niet alleen het aantal mensen dat online winkelt is toegenomen, maar ook het bedrag wat wordt besteed is gestegen.

Nu steeds meer winkels tijdelijk hun deuren (moeten) sluiten als gevolg van het virus en de maatregelen die worden geadviseerd door het RIVM, wordt de noodzaak om online zichtbaar te zijn steeds belangrijker. Misschien zie je het zelf ook dat er simpelweg minder klanten te zien zijn in de winkelstraten. Is jouw product of dienst al online te vinden? Overweeg je een webshop te starten of heb je hulp nodig om dit verder op te zetten? Geef ons dan een belletje!


Ook wanneer je je huidige webshop wilt uitbreiden in betaalmogelijkheden, reserveringen of een boekingssysteem wilt toevoegen, kun je ons een bericht sturen.

wouter

Wouter Krop
Eigenaar/creative director
info@dreamlab.nl
072 711 36 81

WooCommerce webshop bij Dreamlab

We hebben ons gespecialiseerd in alles WooCommerce. Dreamlab ontwerpt en ontwikkelt professionele webshop voor het online verkopen van producten en diensten.

We adviseren een webshop met WooCommerce vanwege eenvoudig beheer en dus gebruikersgemak. Iedereen kan met een beetje uitleg zijn WordPress webshop zelf bijhouden waardoor hoge support kosten achterwege blijven. Een product wijzigen, een afbeelding toevoegen of de voorraad aanpassen is makkelijk en snel en daar houden we van.

Snel online hoeft dus niet lastig te zijn. We ontwikkelen een webshop met een strakke lay-out die jouw helpt om online meer te verkopen. En groei je uit je jasje en wil je meer? Geen probleem. Elke webshop is uit te breiden in lay-outs en functies.