Ontwikkelt Dreamlab nu ook apps?

Dreamlab of DreamLab?

Bij Dreamlab houden we ons bezig met website-ontwikkeling, het opzetten van webshops, het maken van slimme koppelingen en niet vergeten het design en gebruiksvriendelijkheid hierachter.
Bij Dreamlab zijn we onderzoekers. We onderzoeken fouten, errors, functionaliteiten en welke flow voor de eindgebruiker het beste werkt.

Wij zijn Dreamlab. Wat nog meer Dreamlab is de app die de Vodafone Foundation al even wat jaren in ontwikkeling heeft. DreamLab.
Met een kapitaal L voor lab.

Deze week heeft de Vodafone Foundation de app onder de aandacht gebracht in combinatie met de bestrijding van het virus Covid-19.
DreamLab is een app die je kunt installeren op je smartphone. Met de rekenkracht van mobiele telefoons en het netwerk wordt er data gecollecteerd om het medisch onderzoek te versnellen.

"Elke keer als je de DreamLab app gebruikt, steun je belangrijk medisch onderzoek. Zo analyseert het Corona-AI onderzoeksproject miljarden combinaties van bestaande medicijnen en voedingsmoleculen. Het aanpassen van deze combinaties kan leiden tot een verbetering in de effectiviteit van behandelingen voor het coronavirus." - vodafone.com

Het persbericht was uitgestuurd en meerdere nieuwsplatformen namen het nieuws over. Dit resulteerde in berichten die wij van onze klanten, familie en vrienden ontvingen:

Ik hoor net op BNR nieuwsradio dat er een app is die ook Dreamlab heet.

Maken jullie nu ook apps?

Dreamlab en DreamLab, hoe zit dat?

We kunnen alleen maar blij zijn dat een naam als DreamLab voor goede doeleinden wordt gebruikt. Benieuwd naar de app en hoe jij ‘gemakkelijk’ kan bijdragen aan het onderzoek? Bekijk dan hier de website.

Apps ontwikkelen doen we dus (nog) niet. Wel hebben we onder andere het design verzorgt voor de app van Rico Verhoeven. Dus over design mag je ons zeker eens bellen. Bekijk ons werk hier!