Onze gang van zaken

Ons stappenplan naar een mooie oplevering

Elk project is uniek. Maar we weten welke stappen er nodig zijn voor een mooie oplevering. Het ene project is niet als het andere. Ons portfolio geeft je ook inzicht in de meest uiteenlopende klanten. Dat maakt dat elk project uniek. Een standaard stappenplan is dan ook niet te maken want op bijna elk onderdeel kan dit afwijken. Maar voor een goed verloop van het project kunnen we ons wel vasthouden aan een aantal stappen. Wel zo overzichtelijk.

Stap 1 / Overleg

Om de beste webshop of website te bouwen gaan we eerst overleggen. Tijdens de eerste intake luisten we naar je wensen en haken we hierop in en vullen wij aan.

Stap 2 / Voorstel

Als we binnen stap 1 de benodigdheden en maatwerk hebben uitgesproken volgt een voorstel en mogelijk al een (streef)planning. Indien de doelen helder en akkoord zijn gaan we snel van start!

Nog teveel open eindjes of onduidelijkheden; dat geven we eerlijk aan en gaan nog verder op onderzoek uit of plannen een tweede contactmoment.

Stap 3 / Design

Nu gaan we mensen aan het werk zetten. Met deze stap maken we alle functies visueel en als prototype duidelijk. Hiermee creëren we de flow en zorgen dat deze er geweldig uit ziet en gaat werken.

Stap 4 / Development

We zetten WooCommerce op in jullie bestaande WordPress thema. Dit vindt plaats op een testserver waarbij we werken met een kopie van de site om alles in te richten.

Stap 5 / Inrichten

We gaan de webshop functioneel inrichten en vullen. BTW, iDeal... we regelen het allemaal. Prijzen, producten en fotografie zetten we goed indien nodig.

Stap 6 / Testen

Voordat we live gaan testen we samen en zetten we de puntjes op de i. Desktop, mobiel en uiteraard de werking. Alles klaar?

Stap 7 / Live!

We richten de domein in en gaan live.
De shop kan verkopen. Hij wordt geïndexeerd door Google. Wij houden alles goed in de gaten en zorgen voor een goede start en verkoop.

Wij zetten vrijblijvend een kopje koffie klaar

Zou je meer willen weten of denk je dat jouw project wel bij ons kan passen? Dan beginnen we met stap 1. Een (virtueel) kopje koffie om jouw aan het woord te laten.
Wat zijn de wensen, eisen en nodige functionaliteiten. Wat wil je bereiken met je website of shop? We gaan graag met je in gesprek!

Stuur ons een mailtje, dan nemen wij contact met je op.

Wat kun je in ieder geval van ons verwachten

Dit kun je in ieder geval verwachten als je met ons een project start.

  • Voor de verschillende onderdelen maken we een planning voor wanneer we een onderdeel opleveren. Maar ook een planning waarin we noteren op welk punt van het project we juist input van jou nodig hebben.
  • We proberen je altijd een datum te geven wanneer je een update kan verwachten.
  • We hanteren doorgaans 2 correctierondes. Voor meer aanpassingen en welke buiten de scoop vallen, trekken we tijdig aan de bel en gaan we in overleg het meerwerk bepalen.
  • We communiceren zo duidelijk mogelijk. Je mag altijd tussentijds contact opnemen. Project-gerelateerd of niet.
  • We maken graag mooie en sterke sites en werken graag met fijne klanten. Kan het beter? Laat het ons gewoon weten want we staan niet graag stil.

Krijg je nog geen genoeg van ons en wil je nog meer lezen? We hebben al eerder onze werkwijze uitgeschreven en deze is dan ook net even anders. Lees onze werkwijze hier.

Ook leuk om te lezen: onze blog! Bijvoorbeeld '5 tips voor een goede landingspagina' waar je zelf direct mee aan de slag kunt.