Concept ontwikkeling

Concept ontwikkeling voor product of dienst

Concept ontwikkeling staat aan de basis van elke creatieve productie. U heeft een idee, wij ontwikkelen dit tot een succesvol concept. Concept ontwikkeling wordt vaak toegepast bij reclame op televisie, radio en print. Elke medium is anders maar het concept is hetzelfde. Dus het is de rode draad in uw communicatie. Een concept kan een lange of een korte termijn doelstelling hebben en versterkt de herkenbaarheid van uw product of dienst. Een goed concept draagt bij aan de verbetering van de gehele communicatie voor de onderneming.

Concept ontwikkeling, hoe werkt dat?

Wij geloven in het vooraf helder definiëren van wensen. Daarom gaan we met u om tafel om samen te bepalen wat belangrijk is voor het concept. En we bespreken de doelstellingen. Met die gegevens gaan wij het lab in voor creatieve sessies, brainstormen en schetsmatig onze ideeën gedachten uitwerken. Dit resulteert na verloop van tijd in het concept voor uw product of dienst.

Concept presentatie

Wij werken dit concept eerst uit in schetsen en verhaallijnen en presenteren deze. We geven hierbij heldere feedback over hoe we tot het concept gekomen, wat wij denken dat het concept zal bereiken en hoe. En wat het te verwachten resultaat zal zijn. Na de presentatie nemen we de opmerkingen door om het idee verder aan te scherpen en te verbeteren waar nodig.

Concept gerealiseerd! En nu?

Na het realiseren van het concept volgt de uitwerking van het grafische product, waarmee we het concept visuele invulling geven door middel van grafisch ontwerp. Dat kan zijn: een advertentie campagne, een banner advertentie of een cross mediaal concept waarbij meerdere middelen worden ingezet om het doel te bereiken.

Concept voor jouw onderneming?

Wilt u een vrijblijvend gesprek over hoe concept ontwikkeling voor uw bedrijf van toepassing kan zijn? Laat dan even uw telefoonnummer achter op onze contact pagina, dan bellen we u terug.