Content creatie

Zonder content geen website!

Content is de invulling van website of webshop. Of het nu teksten zijn voor webpagina's of product omschrijvingen, teksten zijn en blijven belangrijk op het internet. Maar alleen de juiste vorm van schrijven werkt. Want de lezer is kritisch en maakt naast visuele beoordelingen ook zijn besluit op de juistheid van inhoud.

En niet alleen teksten zijn er voor het vullen van een website. Nee, het juiste beeld, liever geen stock materiaal en zelfs een video is in te zetten. De juiste mix van beeld en tekst zijn van groot belang.

Maar content creatie is een vak apart. Wij hebben de externe professionals die dit kunnen realiseren. En door de korte lijnen zorgen wij voor de juiste schrijfwijze, de juiste fotografie en het overtuigende script van de bedrijfsfilm. Dus zorg dat dit op orde is om de profilering van de dienstverlening of de product presentatie professioneel te laten overkomen.

 
Laat ons je content maken

Onze Content Creatie diensten

copywriting-tekstschrijven-seo-content-creatie-wordpress-woocommerce

Tekstschrijven

De juiste schrijfwijze, overtuigend, eerlijk en conversiegericht. Zoekmachine optimalisatie inbegrepen en in meerdere talen mogelijk.

fotografie-afbeeldingen-wordpress-woocommerce-content-creatie

Fotografie

Professionele fotografie. Keuze uit diverse portfolios met altijd een scherp resultaat. Uw bezoeker heeft zo het duidelijkste beeld. Beeldbewerking mogelijk.

video-content-creatie-wordpress-woocommerce

Video Content

Een video verteld meer dan duizend woorden. Gebruik het voor een bedrijfspresentatie of een product uitleg. Moet het opvallend en krachtig? Video Content!