Digitale professionals voor design, websites
en webshops

Wij ontwerpen, bouwen, onderhouden en optimaliseren WordPress websites en WooCommerce webshops.

Wat wij doen

WordPress

Websites

Onze kracht. Wij zijn steengoed in maatwerk websites met WordPress CMS. Met uniek design en maatwerk functies zorgen wij voor een sterke online identiteit.

WooCommerce

Webshops

Specialist in WooCommerce maatwerk webshops. Wij ontwikkelen in-house: snelle shops, maatwerk koppelingen, speciale functies en verzorgen complete e-commerce projecten.

Branding &

Design

Sterk in ontwerp, webdesign en digitale interfaces. Voor bijna alles wat digitaal is maken wij visuele hoogstandjes. Wij combineren sterk ontwerp met een heldere boodschap.

Vindbaar Online

Content/SEO

SEO, een must have voor websites en webshops. Wij creëren content die gevonden wordt.

API

Koppelingen

Kassa systemen, HubSpot, MailChimp, ERP, Exact, voorraad… you name it. Wij koppelen het!

Online

Marketing

Online tools voor sales en marketing, Ad’s en Social. Zo zorgen we voor groei.

Wij leveren

  • Professioneel webdesign + UI/UX
  • Maatwerk web development
  • WordPress geoptimaliseerde hosting
  • Onderhoud & support oplossing
  • Altijd goed bereikbaar, snelle reactie
Wouter

"Als je vragen hebt, bel of mail mij gerust om uit te zoeken of wij je nieuwe digitale partner gaan worden. Let's meet!"

Wouter Krop.

Wij leveren

  • Professioneel webdesign + UI/UX
  • Maatwerk web development
  • WordPress geoptimaliseerde hosting
  • Onderhoud & support oplossing
  • Altijd goed bereikbaar, snelle reactie
Wouter

"Als je vragen hebt, bel of mail mij gerust om uit te zoeken of wij je nieuwe digitale partner gaan worden. Let's meet!"

Wouter Krop.

Wat kan je verwachten van Dreamlab?

Ervaren bureau met totaal aanpak online project

Wij kunnen online projecten verzorgen van concept tot realisatie. We staan garant voor professioneel webdesign en webdevelopment. Door onze kennis van webdesign, WordPress en WooCommerce zijn we in staat om elke website of webshop professioneel en snel te lanceren. Ook na oplevering onderhouden en optimaliseren wij onze producten.

WordPress en WooCommerce lab
woocommerce-design

Focus op design én conversie

Bij Dreamlab is ontwerp een belangrijk onderdeel. We ontwerpen websites, webwinkels voor optimale uitstraling, branding en conversie. Onze ervaren UX, UI en webdesigners weten hoe ze een bezoeker kunnen overtuigen. Zo dragen we zorg voor mooie en effectieve websites.

Effectief en veelzijdig in online

Onze expertise is veelzijdig. We werken projecten uit van concept tot eindproduct. Zo houden wij de kwaliteitscontrole en hebben onze klanten 1 aanspreekpunt voor al hun vragen. We dragen de volledige zorg voor het concept, webdesign, UI/UX, het ontwikkelen en onderhouden van onze projecten.

Webdesign, Branding, WordPress en WooCommerce lab
wordpress-professioneel-4

Persoonlijk en professioneel

Op zoek naar een ervaren en professionele partner voor WordPress, webdesign of WooCommerce? Neem contact op met Dreamlab. Samen bedenken en realiseren we het online project wat zorgt voor verbeterde conversie en blije bezoekers. Bekijk ook eens onze werkwijze.

Uitgelicht:

CNV Academie WordPress website

Een volledig project in samenwerking met het CNV. We creëerden een maatwerk WordPress website ten behoeve van hun trainingen voor leden en niet-leden.

Bekijk case

Veel gestelde vragen

Dreamlab, de WordPress en WooCommerce Specialist weet wat je kan bereiken als je het goed aanpakt. Dreamlab weet hoe online ondernemen werkt en geeft jou de tools om succesvol te worden en blijven.

Klaar voor online succes?

Overleg met ons je project en ideeën en wij geven je de antwoorden. Dreamlab heeft de kennis en ervaring in huis die jij niet hoeft te hebben – wij regelen het voor je.