DTP (Desktop Publishing)

DTP

Desktop-publishing, kortweg DTP, staat strikt genomen voor het publiceren vanaf een gewone computer. In de praktijk komt er wel wat meer bij kijken. Dreamlab heeft de hard- en software en de creativiteit en kennis om uw DTP project perfect op te leveren en uit te leveren aan de drukker.

DTP en opmaak

Een professionele DTP’er weet uit zijn desktop te halen wat er in zit. Dreamlab verwerkt de teksten en het beeld op een moderne en creatieve manier, overzichtelijk en leesbaar. Een tekst moet prettig lezen en er mooi uitzien, de fotografie en illustraties moeten keurig en professioneel geplaatst worden. De lay-out van een jaarverslag, een aantrekkelijk magazine, een eigenzinnige brochure of folder? Onze DTP professors staan voor je klaar!

DTP nodig voor een project?

Wat kan Dreamlab voor jou betekenen? DTP is in onze moderne maatschappij alomtegenwoordig. Bedrijven, verenigingen, festivals: allemaal hebben ze pakkende publicaties nodig en wij kunnen die maken. Onze DTP’ers werken aan tijdschriften, nieuwsbrieven, posters en flyers. Vertel ons waar je DTP voor nodig hebt en wij gaan er mee aan de slag.

DTP lab

Dreamlab is een laboratorium voor communicatie en design. Als wij een folder ontwerpen, of iets anders, laten we alle ideeën samenkomen, die van jou en die van ons. Wij gebruiken al onze zintuigen voor een project. Zo kunnen wij opmaak en dtp realiseren die ervoor zorgt dat jouw product zich onderscheid. Want ook bij DTP is onze unieke mix van creativiteit een techniek nodig voor succesvolle media.

DTP en opmaak? We regelen het vanuit Alkmaar!

Dreamlab is een reclamebureau en ontwerp studio in Alkmaar. Of het nu gaat om het hele traject van concept naar ontwerp tot smetteloze opmaak: we zijn breed georiënteerd. Ook het internet is breed, hoewel we vaak voor ondernemers in de regio Alkmaar werken zijn we in heel het land inzetbaar.

DTP toegepast

DTP kun je op uiteenlopende manieren toepassen. Wij hebben ervaring met het ontwerpen van folders, brochures, tijdschriften, posters en magazines. Dreamlab hecht aan goede samenwerking: wij luisteren naar jouw ideeën en jouw wensen. In de opmaak van het product zullen wij een bedrijfsidentiteit perfect laten uitkomen. Zo maken wij communicatie persoonlijk en laten de huisstijl spreken.

– Ben je geïnteresseerd in de desktop-publishing van Dreamlab? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!