Google Optimalisatie

Google optimalisatie is al jaren de manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. En meer bezoekers is meer kans op omzet. Iedere ondernemer wil toch elke dag wel een offerte aanvraag (of meer) via zijn website? Google optimalisatie helpt daarbij! Bij Dreamlab zijn we op de hoogte van de technieken die Google gebruikt en daarmee helpen we ook jou als ondernemer, om een hogere ranking in Google te realiseren.

Google Optimalisatie, wat houdt het in?

Google optimalisatie bestaat uit een samenspel van meerdere technieken. In ons lab mengen we die technieken en ontwikkelen zo de juiste formules. Een daarvan is SEO tekstschrijven, een techniek die bestaat uit het optimaliseren van de webtekst. Zo’n SEO tekst moet bestaan uit een bepaald aantal woorden, geschreven in een bepaalde HTML opmaak. De tekst moet interessant geschreven zijn voor jou, de bezoeker, maar ook voor Google.

Afbeeldingen optimaliseren voor Google

Een andere techniek is het toepassen van afbeeldingen. Het toevoegen van geoptimaliseerde afbeeldingen aan SEO webteksten zorgt voor een nog betere ranking. Google vindt dit belangrijk omdat uw site moet werken als een magazine, er valt wat te lezen maar er moet ook wat te zien zijn. Wij optimaliseren afbeeldingen zodat ze relevante zoekwoorden bevatten die aangeven waar jouw website of webshop over gaat.

Google optimalisatie tot in de kleine details

Google optimalisatie houdt daar niet op. Zelfs in de kleine details kan zoekmachine optimalisatie worden toegepast. Optimalisatie van die kleine details zorgen er vaak voor dat Google, en ook andere zoekmachines, uw site beter net weer iets beter kunnen beoordelen. Zo zie je vaak dat er “lees meer” wordt gebruikt in een knopje. Maar die twee woorden geven niet aan waar de “lees meer” over gaat. Dit kan dan beter worden vervangen in: “lees meer over Google optimalisatie”. Daarmee geef je de bezoeker aan wat hij kan verwachten op de pagina achter de knop.

Google optimalisatie, de niet zichtbare technieken

Google optimalisatie kan ook op niet zichtbare manieren worden aangepakt. Een website bestaat namelijk uit veel code. Ook die code kan in veel gevallen worden gebruikt om zoekmachines optimalisatie beter te laten presteren. Bij hyperlinks kan er extra informatie worden gegeven waar de hyperlink over gaat. Op die manier staan er weer zoekwoorden bij die relevant zijn voor zoekmachines!

Google optimalisatie met plugins

Onze WordPress websites en webshops voorzien wij van SEO plugins. Hiermee kan ook jij als gebruiker makkelijk en snel SEO (Search Engine Optimization) toepassen. Deze plugins geven duidelijk aan of je goed bezig bent met de optimalisatie van je online onderneming.

Optimalisatie voor webshop of webwinkel

Zoekmachine optimalisatie of Google optimalisatie voor webshops is een vak apart. Je bent immers meer producten aan het verkopen dan verhalen aan het vertellen. Dreamlab draagt de zorg voor betere vindbaarheid van je webshop door ook hier te optimaliseren waar het kan. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw webwinkel. Wij bruisen van de ideeën!

Optimale optimalisatie!

Effectieve Google optimalisatie hangt dus af van veel technieken en factoren. We hebben hierboven nog lang niet alles verteld en er kan nog veel meer aan gedaan worden dan je denkt. Ook zullen er in de toekomst nieuwe technieken ontstaan voor het verbeteren van zoekresultaten. Wij houden ons er dagelijks mee bezig om zo de juiste advies te kunnen geven in elke online situatie, up-to-date en eerlijk. Want valsspelers vallen door de mand bij Google, en daar doen wij niet aan. En de rest vertellen we liever in een persoonlijk gesprek, dus neem even contact op, dan bellen we of komen we langs.