Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp is belangrijk, ook online!

Iedereen is op internet, maar lang niet iedereen is er zichzelf. Een huisstijl geeft je identiteit. Daarom wordt er ook wel van “corporate identity” gesproken. Niet alleen op papier, maar ook online is die corporate identity belangrijk: je website, de emails die je verstuurt, je profiel op social media, alles zou moeten passen binnen één huisstijl. Onze professors zorgen er voor dat ook jouw website het online gezicht wordt van de onderneming.

Adaptive-layout
wordpress-update-3

Niets is persoonlijker dan een huisstijl

Dreamlab ontwerpt huisstijlen. Het DNA van jouw onderneming is voor ons de leidraad bij een huisstijlontwerp. Natuurlijk is goed overleg belangrijk. Wij willen weten wie je bent, wat jouw stijl is, en hoe die stijl terugkomt in jouw manier van ondernemen. Dat allemaal samen vormt je huisstijl, jouw corporate identity. Zo blijf je jezelf. Online, maar ook op je briefpapier en je visitekaartjes.

Professionele ontwerp studio

Dreamlab is het online laboratorium voor vormgeving. Wij zetten jouw DNA om in een huisstijl. Dat doen we door te mengen en te wegen: elk idee inspireert ons. Dat is dan weer onze eigen identiteit. Wij weten hoe belangrijk het is om herkenbaar te zijn. Bij communicatie, of dat nu online is of op briefpapier, is een eigen stem en een eigen gezicht heel belangrijk. Uiteindelijk willen we met iemand praten, met een mens, een identiteit – niet met een computer. Dreamlab is mensenwerk.

WordPress en WooCommerce lab
logo-samenwerking

Vormgeving van de huisstijl = samenwerking

Een huisstijl ontwerpen doe je samen. Dreamlab houdt van goede communicatie. In overleg met jou bepalen we de wensen. Maar communicatie gaat verder: het is ook belangrijk om je collega’s te laten weten welke huisstijl ze moeten volgen. Daarom zorgen we voor een herkenbare stijl die door iedereen kan worden toegepast. Zo past je huisstijl altijd bij jou en jouw bedrijf.
– Wil je je huisstijl door dreamlab laten ontwerpen? Neem contact met ons op!

Huisstijlontwerp vanuit Alkmaar

Onze eigen corporate identity is ook een lokale identiteit. Dreamlab is een ontwerpbureau in Alkmaar, Noord-Holland. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de regio. We hebben voor veel bedrijven in en rond Alkmaar een passende huisstijl ontworpen die zowel online als in hun papieren publicaties terugkomt. In onze portfolio krijg je een indruk van ons werk. Daar zie je dat ook wij weer een eigen stijl van ontwerpen hebben. Past die bij jou? Laat ons dat dan weten!