Logo ontwerp

Logo ontwerp door Dreamlab zorgt altijd voor de juiste reactie. Wij creëren merkbeleving door je logo ontwerp, en corporate identity de juiste mix van kleuren, vormen en typografie te geven.

Logo-ontwikkeling stap voor stap

Een logo ontwerp je samen. Goed onderling contact tussen de opdrachtgever en de ontwerper is de basis van de logo-ontwikkeling. In overleg bepalen we de koers. Waaraan moet je logo voldoen? Waar zal Dreamlab extra aandacht aan besteden? Wat vind je mooi? Jouw mening is steeds ons uitgangspunt, al kunnen we er wel professioneel tegenwicht aan bieden als dat nodig is. Jij hebt de smaak, wij de kennis en ervaring. Die ingrediënten maken samen een logo ontwerp succesvol.

Digital-Graphics
woocommerce-design

Logo ontwerp – voor wie?

Wie is je doelgroep? Als ondernemer is dat een vraag die je jezelf vaak moet stellen. Ook bij een logo-ontwerp komt deze vraag weer naar voren. Op welk netvlies moet jouw logo gebrand worden? Verschillende generaties, verschilllende overtuigingen, verschillende meningen – in al die individuele karaktertrekken moet jouw doelgroep worden gevonden. Dreamlab weet op welke manier een pakkend logo ontwerp kan worden toegespitst op je doelgroep.

Logo-ontwerpen: samen kijken

Het ontwerpen zelf doen we in ons laboratorium. Hier hebben we je niet bij nodig. De input uit onze eerdere gesprekken zetten we om in een passend ontwerp. Natuurlijk is dat eerste ontwerp niet definitief. We laten je zien wat we in ons hoofd hebben. Dan laten we het oordeel aan jou, want jij moet het mooi vinden. Natuurlijk kunnen we wel uitleggen waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt. Voor ons is logo’s ontwerpen wetenschap, voor jou is het smaak.

Chat
professor-koffie1-254x300

Logo-ideeën

Wat zijn je eigen ideeën? Natuurlijk, je hebt Dreamlab ingehuurd omdat ze ervaren en professioneel zijn. Wij zitten vol ideeën. Maar ook die van jou zijn voor ons waardevol. Bij een logo ontwerp is jouw smaak een belangrijke inspiratiebron. Wat wil je het liefste uitstralen, wat vind je mooi, wat helemaal niet? Door samen ideeën uit te wisselen krijgen wij een scherper beeld van het logo ontwerp dat we voor jou gaan maken.

Dreamlab ontwerpt jouw logo

Als jij het goed vindt en we er zelf ook helemaal achterstaan, dan is het logo klaar. Het logo ontwerpen is gestaag gegroeid van een idee tot een compleet beeldmerk. Dit beeldmerk kun je nu gaan gebruiken op je briefpapier, op visitekaartjes, en natuurlijk op je website. Voortaan zullen mensen je onderneming recht in de ogen kijken: Dreamlabs logo ontwerpen geven smoel. Je bedrijf heeft een herkenbaar gezicht dat uitstraalt waar het voor staat.

gww-rent-01@2x