Piggy spaarsysteem WooCommerce

Trouwe klanten voor jouw webshop?

Door sparen met Piggy maken wij dit mogelijk

Piggy is specialist in het creëren van loyaliteit tussen een ondernemer en haar klant. Loyaliteit is een marketingstool die krachtig is vanwege het voordeel wat je biedt en de wederkerigheid. Met beloningen kan je zwevende klanten vaker laten terugkeren. We hebben gezien dat sparen zorgt voor een groeiend aantal klanten die gemiddeld genomen ook meer uitgeven per besteding.

Dreamlab is WooCommerce specialist en zorgt voor een keurige integratie van Piggy op maat in WooCommerce webshops.

piggypartner-orange
Piggy spaarsysteem WooCommerce

Piggy spaarsysteem zorgt voor loyale klanten!

Hoe zorg je er eenvoudig voor dat jouw webshop bezoekers gaan sparen? Piggy heeft voor spaarders een slimme app en spaarkaart ontwikkeld waarmee jij, de drukke ondernemer, eenvoudig, snel en resultaatgericht een professioneel spaarprogramma opzet. Hierdoor sparen gemiddeld 75% van jouw klanten mee op je webshop of in de winkel.

Dankzij de samenwerking tussen Dreamlab en Piggy is de integratie met jouw WooCommerce webshop zo geregeld. Zowel in de fysieke winkel als in je webshop: met onze plug-and-play module en tegen lage kosten.

WooCommerce spaarsysteem op maat.

Met het Piggy spaarsysteem zorgen wij voor de integratie die jij zoekt. We koppelen de module, richten deze in zoals gewenst en kunnen eventueel ook maatwerk verzorgen zodat ook speciale verzoeken mogelijk worden. Met WooCommerce en Piggy geven wij je bezoeker dan ook de juiste beleving en verhogen zo het gemak om te sparen in de webwinkel.

Als Piggy Partner hebben we korte lijnen met de Piggy developers die ons ook ondersteunen in de doorontwikkeling en verbeteringen. Samen zorgen we voor de updates, support en onderhoud op het niveau wat onze klanten mogen verwachten.

woocommerce-piggy-sparen

Veelzijdig in functies.

De systemen van Piggy zijn veelzijdig. Ze bieden niet alleen sparen maar ook Nieuwsbrieven en Cadeaubonnen zijn een optie. Wat dat betreft is Piggy een mooie aanvulling op WooCommerce voor webwinkeliers die hun email marketing ook willen onderhouden