Beemsterkaas

Alles omtrent de websites van Beemsterkaas

dreamlab-portfolio-beemster-kaas@2x

Onze klanten zitten eigenlijk wel door het hele land. Zo komen we niet alleen bij hen op bezoek door het land, we zorgen er ook voor dat de website of webshop internationaal kan functioneren. We werken elke week weer graag voor deze klanten, groot of klein.
Maar als we een klant uit de buurt ontmoeten en voor hen aan de slag mogen, zijn we daar echt enthousiast over. Misschien dat het dan nog bekender voelt..

Het mooie van online werken voor onze klanten, is dat wij deze ook soms offline tegenkomen. BasicLodge die net als Fireware gevestigd zitten in Wieringerwerf (niet zo ver van Alkmaar), Bedrijfsafval.nl van MilieuService Nederland die wel weleens door de straat zien rijden, en ook Beemsterkaas; in de supermarkt, op tv en in de wei!

Begin 2020 zijn we in contact gekomen met Beemsterkaas. Beemsterkaas was op zoek naar een nieuw webbureau dat enkele websites kon onderhouden, optimaliseren en ondersteunen. Niet alleen voor de bestaande sites maar ook voor nieuwe projecten.

Zo hebben we dit jaar niet alleen Beemstercheese.com in een nieuw thema ontwikkeld met hier en daar verbeteringen maar ook Beemsterkaas.nl zit in een nieuw jasje! Dit zie je misschien niet aan de buitenkant maar qua techniek en functionaliteiten zijn er zeker verbeteringen. We hebben ons eigen, ontwikkelde thema hier op losgelaten en alle huidige functies overgenomen of anders ingebouwd. Op deze manier kunnen we nog beter onderhoud en support plegen op deze sites. We kennen immers de code tot in de puntjes. Dat werkt niet alleen voor ons team fijn maar ook voor de klant.

De hosting wordt verzorgd door Provide. Nu is het mogelijk om enkel bij ons het onderhoud uit te besteden of hetgeen juist volledig bij Dreamlab te onderbrengen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we voor elke vraag of issue klaar staan. Vraag ons naar de mogelijkheden!