Go Lemon: een zorgeloze digitale toekomst

Nieuwe website voor verhuurder van Apple producten

Case:
Via Go Lemon kun jij je Apple device en accessoires te lenen voor een vast bedrag per maand.
Hiermee is Go Lemon de eerste en nu nog enige webshop die het mogelijk maakt om een Apple-product te gebruiken zonder deze aan te schaffen of middels een abonnement bij een provider.

Inmiddels zijn er in 2019 meer dan 2.500 bestellingen en weten bezoekers Go Lemon te vinden en blijven klanten, klant. Zo is het streven om een betrouwbaar en winstgevend klantenbestand op te bouwen.

Dreamlab is per 2018 de samenwerking gestart met Go Lemon. Met het ontwerp van Mediatic is Go Lemon in een nieuw jasje gestoken door Dreamlab en zijn enkele functionaliteiten geoptimaliseerd. Daar hield het niet op.
We zijn hun partner in hosting, onderhoud en doorontwikkeling. We werken constant aan stabiliteit en groei.

 

go-lemon-website-cover@2x

Woocommerce Subscriptions
Go Lemon maakt gebruik van WooCommerce Subscriptions in haar webshop. Op basis van een abonnement met een maandelijks bedrag kun je een Apple product lenen. Met Subscriptions gebruiken we een eenmalige startfee (opstartkosten) en kan de klant kiezen tussen een maandelijks opzegbaar-, jaar- of tweejarige abonnement.

De koppeling met Mollie is gemaakt om de eerste betaling door te zetten. Vervolgens maakt Go Lemon gebruikt van de software Exact en ZOHO CRM voor financiële- en klantenadministratie.

24ID koppeling
Go Lemon werkt met een kredietcheck. Als nieuwe klant (of vooraf als geregistreerde gebruiker) kom je langs een kredietcheck.
Met 24IDcheck worden de persoonsgegevens vanuit de website gepusht en gecontroleerd. Bij goedkeuring wordt de data op haar beurt weer teruggeschreven naar de webshop. Wanneer je als goedgekeurde gebruiker opnieuw inlogt, zijn de gegevens pre-filled en kan men direct door met bestellen.

Hiermee wordt er zorgvuldig en verantwoord omgegaan met klantgegevens, besteden we aandacht aan privacy-verhogende maatregelen en verwerken wij zo min mogelijk persoonsgegevens: enkel de noodzakelijke gegevens die nodig zijn voor verwerking van de bestelling (dataminimalisatie).

Doorontwikkeling
Nieuw in de doorontwikkeling voor Go Lemon is de iDIN koppeling. De opdracht om de iDIN koppeling te implementeren in de webshop is in samenwerking met betaalspecialist Bluem. Met de iDIN identificatie komt de klant, na selectie, in haar eigen bankomgeving en ziet welke gegevens er gevraagd worden voorafgaand de aankoop. Wanneer deze aanvraag van gegevens wordt goedgekeurd, ontvangt Go Lemon deze gegevens.

Deze koppeling combineert efficiency en gebruiksgemak. Met akkoord tot het verstrekken van deze gegevens worden de registratievelden automatisch ingevuld. De koppeling is geïmplementeerd en daarbij hebben we ervoor gezorgd dat deze in combinatie met de 24iDcheck, blijft werken.

Enthousiast over de webshop van Go Lemon? Go Dreamlab en start bij ons jouw project!

Wanneer je een webshop hebt ontwikkeld, blijf je groeien en optimaliseren. Het is van belang dat je webshop de juiste functionaliteiten heeft en koppeling om je op deze groei te focussen. Lees verder; over het gebruik en implementatie van API koppelingen.