Lola Leads maatwerk website voor online advertiser

Lola leading results in een mooie website - WordPress maatwerk

Case
Lola leads is een jong en uniek bedrijf uit Amsterdam dat zich richt op affiliate marketing. Het bedrijf is een netwerk waar adverteerders en publishers online advertentie campagnes kunnen opzetten en versturen.

Lola Leads fungeert als tussenpersoon om contact te houden met zowel de adverteerders als publishers, het vraag en aanbod in balans te houden en de groei van het netwerk in stand te houden en te optimaliseren.

Geen twijfel over de stijl en uitstraling
Voor de uitstraling van Lola Leads ligt de nadruk op de “Roy Lichtenstein”, pop-art illustratieve stijl.
De verschillende elementen, de kleuren en typografie in de website zijn gebaseerd op deze sfeer.

Een one-page website vraagt om een uitgedacht design.
De website vertelt het verhaal van Lola Leads en dit hebben we ondersteunt met de pop-art stijl, strakke indeling en gebruik van effecten. Qua techniek is het belangrijk dat de website goed doorloopt en niet hapert op de scroll. Het resultaat? www.lolaleads.com

wordpress_website_lola_leads_dreamlab_portfolio

One pager
De website is een zogeheten ‘one-pager’. Het is een website die één enkele pagina bevat. In de meeste gevallen ga je door de hele site heen door simpelweg te scrollen.
Voor je mobiele gebruikers is een one page website heel fijn. Je zorgt ervoor dat op elk blok de juiste informatie te lezen is. Tussendoor of op het eind laat je je contactgegevens achter, een offerte-aanvraagformulier of een optie om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Elk blok vertelt een verhaal en het design loopt feilloos over in elkaar.

Een one-page website is vergelijkbaar met een landingspagina en ze zijn erg geschikt voor conversies. Op een pagina benoem en laat je je meest interessante en actiegerichte content zien. Dit voor je bezoekers die je wilt overhalen klant of afnemer te worden. Een sterke call-to-action button onder elke dienst is een must om je bezoeker verder te helpen.

De belangrijkste doelen voor de website waren de aanmeld-functie voor de adverteerders/publishers en de nieuwbrief-optie. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van Mailchimp wat voor ons in beheer en verwerking een van onze go-to software is.

Na oplevering
Wanneer de website live staat wil je de focus leggen op content bijwerken, aanvullen en marketing. Het is tijd dat je website gevonden wordt en je hier de nodige conversies uit haalt. Daarom heeft Lola Leads bij Dreamlab een onderhoudscontract.
In deze samenwerking zijn wij het aanspreekpunt voor vragen en support en regelen wij al het ‘technische’. We doen maandelijks updates, zitten bovenop de security en wanneer iets niet lekker werkt, lossen we dit op.

Doe mij zo een one-pager!
Ben je een startende ondernemer of heb je 1 dienst of product wat je wil verkopen? Dan is een one-pager een mooi begin om te starten. Het gemak blijft dat je op termijn de website altijd kan uitbreiden in pagina’s en producten.

Wil je meer weten over onze aanpak? Lees dan hier verder. Of maak een afspraak: concrete plannen hebben een tafel en een bak koffie nodig. Kom langs bij ons op kantoor.