Upstaa

Internationale WooCommerce webshop Upstaa.com

Case
De slimme design standaard Upstaa maakt staand werken leuk! Binnen een handomdraai maak je van je bestaande bureau een sta bureau. Goed voor je gezondheid en het houdt je fitter en energieker tijdens je werkdag.

In 2020 zocht Upstaa de samenwerking met Dreamlab. Dit te gekke concept verdiende een e-commerce oplossing die de internationale ambities waar kon maken. Dreamlab tilde de WooCommerce webshop naar een hoger niveau met veel maatwerk. Zo heeft Upstaa.com een boost gekregen in snelheid, uitstraling en vindbaarheid. In 5 maanden tijd steeg het aantal bestellingen met 800%.

groei-upstaa
webshop-woocommerce-ecommerce-wordpress-dreamlab_portfolio_upstaa

WooCommerce webshop in meerdere talen

De webshop in meerdere talen aanbieden is een van de oplossingen die Dreamlab voor Upstaa heeft ontwikkeld. Van productpagina tot afrekenproces. Dit was een belangrijke stap naar internationale groei. De webshop is nu te bekijken in het Nederlands, Engels, Duits en Zweeds.

Wereldwijde verzending

Bij een meertalige webshop komt meer kijken dan alleen vertalen. Zo hebben we verschillende verzendcondities ingesteld om wereldwijde verzending mogelijk te maken. Door middel van verzendzones is er voor ieder gebied keuze in verzendmethode en kosten.

Met respect voor bestaande koppelingen

Bij Dreamlab zijn we gewend om te werken met veel verschillende koppelingen. In de webshop van Upstaa was bijvoorbeeld al een Bol.com-koppeling actief. Ook in de vernieuwde webshop zijn deze functionaliteiten weer teruggekomen. We testen dit zorgvuldig en zorgen voor een soepele overgang.

upstaa_over_ons_we_love_staan-scaled
upstaa_over_ons_samenwerken-scaled

Hosting, onderhoud en doorontwikkeling

WordPress en WooCommerce onderhoud is belangrijk en veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt. Voor Upstaa.com is het onderhoud in een abonnementsvorm gegoten. We doen de maandelijkse updates, security en zijn bereikbaar voor support. Continue optimalisatie en controle om zo het succes van de webshop elke keer weer te verbeteren.

Enthousiast over Upstaa.com? Til ook jouw webshop naar een hoger niveau!

Wanneer je een webshop hebt ontwikkeld, blijf je groeien en optimaliseren. Het is van belang dat je webshop de juiste functionaliteiten heeft en koppeling om je op deze groei te focussen.