Webshop TravelzKoffers

Dé Nederlandse specialist op het gebied van koffers en tassen

Case

TravelZ® is begonnen als kleine handelaar op online platformen als Bol.com en Blokker.nl. Tegenwoordig zijn zij uitgegroeid tot één van de grotere koffermerken van Nederland. Met hun aanbod op verschillende platformen zag Travelz de noodzaak om een eigen 'brand' webshop te creeeren.

Omdat TravelZ haar producten via de andere platformen al verkocht, was er een database met producten. Voor de nieuwe webshop konden wij dan ook een import maken waardoor er enkel werk lag in de productverrijking in plaats van alle producten opnieuw aanmaken.

Op de website van www.Travelzkoffers.nl kun je terecht voor allerlei soorten koffers. Reiskoffers, handbagagekoffiers, koffersets en andere tassen. Het is op de homepage meteen duidelijk waarvoor de bezoeker terecht kan.

In samenwerking met de online marketing specialist bij TravelZ hebben we ervoor gezorgd dat er op elke categoriepagina gevarieerd kan worden om SEO teksten te plaatsen. Met behulp van plugin Yoast SEO kan vervolgens elke pagina geoptimaliseerd worden voor Google.

dreamlab-portfolio-travelz

 

Na oplevering

WooCommerce onderhoud is belangrijk en veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt. Met TravelZ hebben we een uitgebreid onderhoudscontract afgesloten. In dit contract zit onder andere de maandelijkse updates en het support in samenwerking met de overige partijen. Waar er nu voor TravelZ een basis ligt, hebben we nog mooie plannen om deze te optimaliseren met koppelingen met Channable en derden systemen. Zo werken we ernaar om de positie van een van de grootste koffermerken ook te behouden!

TravelZkoffers uitgelicht

 

Een goede basis om je webshop-succes te starten

Wij zijn specialist in het leveren van maatwerk en hebben een groot netwerk aan specialisten die je verder kunnen helpen met jouw online ontwikkeling. Daarvoor moet er wel een goede basis staan. Vertel ons meer over je product of organisatie. We maken er graag wat moois van.