Webshop voor cateraar Mevrouw Kortekaas

Webdesign en development voor hapjes box cateraar

Case:
Catering bedrijf Homemade start met Mevrouw Kortekaas een nieuw en verrassend culinair concept. Zij vroegen ons een WooCommerce webshop te maken die fungeert als belangrijkste marketing en saleskanaal voor dit cateringconcept 2.0.

Via de webshop www.mevrouwkortekaas.nl kunnen particulieren en bedrijven gekoelde boxen met luxe hapjes bestellen. De boxen worden door heel Nederland bezorgd. Voor deze WooCommerce webshop deden wij design en development. De site is volledig mobile responsive en werkt dus net zo goed op mobiel en tablet als op desktop.

WooCommerce webshop Mevrouw Kortekaas Dreamlab portfolio

De uitdagingen

Een zelf samen te stellen menubox.

Mevrouw Kortekaas biedt naast de standaard hapjesboxen ook de mogelijk een eigen box samen te stellen. Wij ontwikkelden een tool waarmee de klanten zelf kunnen kiezen welke hapjes ze in hun box willen hebben.

Privacy

Mevrouw Kortekaas hecht veel belang aan de privacy van haar klanten. Ze vroeg ons de site op te leveren volgens de nieuwste Europese Privacywetgeving (AVG). Wij hebben dit gedaan door onder andere een heldere privacy verklaring en het anonimiseren van Google Analytics data.

Agenda van de bezorgdienst.

Voor de agenda van de bezorgservice konden wij geen gebruik maken van een standaard agenda. In verband met voorbereidings- en levertijd, moet een bestelling minimaal 24 uur van tevoren worden doorgegeven. Wij maakten een custom agenda waarin deze functie is opgenomen.

 

Na oplevering
WooCommerce onderhoud is belangrijk en veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt. Met Mevrouw Kortekaas hebben we een uitgebreid onderhoudscontract afgesloten.  In dit contract zit onder andere de hosting, domein en serverbeheer, de maandelijkse updates en het support.

mobiele_weergave_woocommerce_webshop_mevrouw_kortekaas_dreamlab_portfolio
dreamlab_portfolio_mevr-kortekaas_640_hapjesbox@2x
dreamlab_portfolio_mevr-kortekaas_640_auto@2x

 

Heb je ook speciale wensen?
Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn specialist in het leveren van maatwerk en hebben een groot netwerk aan specialisten die je verder kunnen helpen met jouw online ontwikkeling. Voor Mevrouw Kortekaas werkten wij bijvoorbeeld samen met online marketingspecialisten.