Webshop voor Simplified English

WooCommerce Subscription implementatie en koppeling HyperSTE tool voor Etteplan

Case
Voor Etteplan hebben we de HyperSTE cloud-oplossing in vorm van een webshop gebouwd naast de huidige site zonder in het design de huisstijl uit het oog te verliezen. De site is volledig mobile responsive en werkt goed op zowel mobiel als tablet. 

STE staat voor Simplified Technical English. Etteplan heeft een tool ontwikkeld die de drempel verlaagd om in STE te schrijven. HyperSTE is de koploper in checking software als het gaat om de content kwaliteit van technische documentatie.


Op de website van www.simplifiedenglish.net kunnen bedrijven een abonnement nemen op de HyperSTE cloud-oplossing.

Het product is een software die jouw content controleert op terminology, grammatica, lengte, stijl en structuur. Daarbij assisteert het bij het creëren van content die past bij jouw doelgroep, het verbetert de kwaliteit van je engelse teksten, de veiligheid van je producten en is daarbij kostenbesparend.

Portfolio - Simplified English

Deze SaaS cloudversie is een digitale service. Middels een geschreven koppeling hebben we de communicatie tussen WooCommerce en HyperSTE gerealiseerd.

De nieuwe HyperSTE cloud-oplossing is beschikbaar in drie versies:

  • Basic
  • Professional
  • Enterprise

 

Na oplevering
WooCommerce onderhoud is belangrijk en veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt. Met Etteplan hebben we een uitgebreid onderhoudscontract afgesloten. In dit contract zit onder andere de maandelijkse updates en het support in samenwerking met de overige partijen.

Portfolio - Simplified English - dashboard
Portfolio - Simplified English HyperSTE-logos-919x675

 

Heb je ook speciale wensen?
Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn specialist in het leveren van maatwerk en hebben een groot netwerk aan specialisten die je verder kunnen helpen met jouw online ontwikkeling. In samenwerking met Metosin, een software bedrijf uit Finland, hebben we de koppeling tussen WooCommerce en HyperSTE gemaakt.