Website Mooi & Waardig

De website als een mooi en waardig visitekaartje

Case
In samenwerking met communicatiebureau NH Vormgevers hebben wij een mooie opdracht mogen verzorgen voor een spreker/dagvoorzitter.

Mooi & Waardig is het bedrijf waarmee je de belangrijke momenten in het leven net meer aandacht geeft.


Wanneer je op zoek is naar een trouwambtenaar of spreker fungeert de website als perfecte visitekaartje en zorgt deze voor meer online exposure.

De site is volledig responsive en is zowel op mobiel als tablet op zijn best voor de mobiele bezoekers.

wordpress-website-webdevelopment-mooi-en-waardig

Na oplevering

Voor Mooi & Waardig verzorgen wij de hosting en onderhoud van de website. We verzorgen technisch onderhoud waardoor de klant zelf niet hoeft na te denken over updates of security. Daarnaast ondersteunen we wanneer de klant iets niet zelf weet te plaatsen of simpelweg hulp nodig heeft.

Belangrijk blijft met elke oplevering: Hoe maken we het zo makkelijk en beheerbaar mogelijk voor onze klanten? Met elke oplevering zijn we weer een stap verder!

Ook een startende ondernemer?
Neem dan snel contact met ons op. Jouw website fungeert als online visitekaartje en je wilt je potentiele klanten toch iets moois laten zien? Wij zijn specialist in het leveren van maatwerk en hebben een groot netwerk aan specialisten die je verder kunnen helpen met jouw online ontwikkeling.