Website voor Kaap de Groene Hoop

Webdesign en development voor groen haven bedrijf

Case
Kaap de Groene Hoop is in juli 2019 geopend en kan zich misschien wel de meeste duurzame haven van Amsterdam noemen. Een website die dit omarmt is natuurlijk onmisbaar.

De NDSM-haven in Amsterdam is voor sommige mensen nog onbekend terrein. Voor Dreamlab in ieder geval niet meer want met het project voor Kaap de Groene Hoop hebben we ons ondergedompeld in de termen van scheepsvaart, duurzaamheid en energie.

Samen met StudioFede (die het design heeft ontwikkeld) zijn we aan de slag gegaan om vanaf het ontwerp een mooie, functionele website te bouwen.

De website geeft informatie over de werkhaven, biedt de optie om een ligplaatsen te boeken en houd je op de hoogte van alle komende events (bijvoorbeeld Sail 2020).
Voor zowel desktop als mobiele gebruikers moest de webstie goed tot zijn recht komen wat als resultaat een volledig responsive website opleverde.

kaap-de-groene-hoop-portfolio-website-webshop-dreamlab@2x

Waar we trots op zijn
Een van de mooie functies die we hebben gebouwd is de Harbourmap als interactieve plattegrond.
Kaap de Groene Hoop heeft in de eerste fase 14 ligplaatsen beschikbaar.

Deze ligplaatsen zijn op de homepage weergegeven op een interactieve manier waarbij we naast een aantal effecten ook een pop-up hebben gecombineerd om de bezoeker van meer informatie te voorzien. Een vergelijkbare interactieve plattegrond of weergave kan ook ten goede komen in winkelcentra, beurzen, festival-websites of evenementenlocaties.


Na oplevering

WordPress onderhoud is belangrijk en veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt. Voor Kaap de Groene Hoop is het onderhoud in een abonnementsvorm gegoten. We doen de maandelijkse updates, security en zijn bereikbaar voor support.

Een website die afwijkt van de standaard
Hebben we je enthousiast gemaakt? Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van een interactieve plattegrond neem dan gerust contact met ons op.

Of heb jij andere speciale wensen en wil je dat wij met je meedenken? Wij zijn specialist in het leveren van maatwerk en met een juiste plan van aanpak, realiseren we elk project.