Website voor Mitchell van der Meij

Maatwerk website voor de specialist in zonnepanelen

Case

Met bijna tien jaar ervaring in het adviseren voor, leveren en instellen van zonnepanelen is Mitchell van der Meij geen onbekende speler in de markt.

Zonnepanelen zijn steeds populairder geworden en naast de particuliere markt, verzorgt Mitchell van der Meij ook de zakelijke klant met haar installaties. De aantallen lopen dan ook uiteen want je kan op zoek zijn naar 4 panelen op je koopwoning of installatie van 4000 (!) zonnepanelen.

De kracht van Mitchell van der Meij ligt bij het volledige traject van advies tot installatie. Dit doen zijn met hun eigen team van adviseurs en monteurs.

Ook het team van Dreamlab mocht het gehele traject verzorgen. Voor Mitchell van der Meij is er een nieuw logo ontwikkeld en de ‘standaard’ huisstijl-items. Na de ontwikkeling van het logo is er een basis gelegd voor de huisstijl. Dit hebben we verder doorgetrokken op de website.

Voor zowel desktop als mobiele gebruikers moest de website goed tot zijn recht komen wat als resultaat een volledig responsive website opleverde.

MVDM-mockup

Functionaliteiten

Voor Mitchell van der Meij was een van de eisen een ‘gemakkelijk te beheren’-website. We werken met WordPress en WooCommerce voor onze installaties en daar is het beheer op zich al erg gemakkelijk. In combinatie met ons eigen ontwikkelde page-builder en Beaver Builder, hebben we dit beheer nog gemakkelijker weten te maken.

Voor een organisatie als Mitchell van der Meij is de website een middel om potentiële klanten binnen te halen via offertes en het delen van kennis gezien hun jarenlange ervaring. Hiervoor hebben we bij Dreamlab de aanvraagformulieren verdeeld over de twee doelgroepen om de afhandeling zo goed mogelijk in te richten. Verder zijn er specifieke landingspagina’s ontwikkeld en is het beheer van een goede CTA aan het einde van een pagina gemakkelijk te beheren.

Na oplevering

WordPress onderhoud is belangrijk en veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt. Voor Mitchell van der Meij is het onderhoud in een abonnementsvorm gegoten. We doen de maandelijkse updates, security en zijn bereikbaar voor support.

Een website die afwijkt van de standaard

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe huisstijl en online branding? Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor een volledige redesign en ontwikkeling, spreken we graag af.

Of heb jij andere speciale wensen en wil je dat wij met je meedenken? Wij zijn specialist in het leveren van maatwerk en met een juiste plan van aanpak, realiseren we elk project.