The Kindness

Een website die past bij jou als ondernemer

Case

Naoual, oprichter van The Kindness geeft als Natuur-geneeskundige therapeute Aura en Reiki behandelingen.
Op haar website vertelt ze over de vijf principes van Reiki. Hier vanuit is The Kindness ontstaan.
The Kindness geeft cursussen over Reiki en behandelingen in Reiki en AuraTouch.

Just for today, do not worry; Just for today, do not anger; Earn your living honestly; Honor your parents, teachers, and elders; and show gratitude to every living thing.
- the five principles of Reiki practice; The Kindness

Deze onderneming vraagt om een website die de juiste beleving overbrengt en welke Naoual als ondernemer representeert.

Bij Dreamlab zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp en ontwikkeling van de website. De site is volledig responsive en is zowel op mobiel als tablet op zijn best voor de mobiele bezoekers.

Portfolio_onswerk_dreamlab_TheKindness

Functionaliteiten

In de header hebben we een video geplaatst. Deze brengt het gevoel en beleving over van The Kindness. Een video kan in een korte tijd genoeg vertellen over (de voordelen van) jouw product of dienst. Een van de trends die we voor 2020 bespreken op gebied van webdesign.

Via de website kun je je inschrijven voor een cursus of een behandeling boeken. We hebben in de eerste fase gebruik gemaakt van een uitgebreid contactformulier. Echter is de website goed uit te breiden op termijn en kan een automatisch boekingssysteem gemakkelijk worden geïmplementeerd.

Na oplevering

Voor The Kindness verzorgen wij de onderhoud van de website. We verzorgen technisch onderhoud waardoor de klant zelf niet hoeft na te denken over updates of security. Daarnaast ondersteunen we wanneer de klant iets niet zelf weet te plaatsen of simpelweg hulp nodig heeft.

Ook een startende ondernemer?

Neem dan snel contact met ons op. Jouw website fungeert als online visitekaartje en je wilt je potentiele klanten toch iets moois laten zien? Wij zijn specialist in het leveren van maatwerk en hebben een groot netwerk aan specialisten die je verder kunnen helpen met jouw online ontwikkeling.