WooCommerce Subscription shop Waveland

Een vernieuwde webshop, aanbod en functionaliteiten

woocommerce-subscriptions-webshop--waveland-2019

Case
Waveland is al een tijd klant bij ons en we werken met veel plezier aan de groei van de organisatie en de webshop.

Zij hebben in het voorjaar van dit jaar campagnes ontwikkeld om hun complexe producten op een heldere manier te communiceren. Zo ontstond de WisKit product range. Klik, klik, klaar werd de nieuwe insteek. Een aanpassing in de huisstijl en een nieuwe strategie met bureau Groeier! zijn hieraan voorafgegaan. Zij produceerde de video's en leverde het ontwerp voor de website. 

Wij werden wederom ingeschakeld als technisch partner om de WordPress ontwikkeling in combinatie met WooCommerce Subscriptions uit te voeren. Hierbij zijn we ook met Sem Werkt (online marketing) in samenwerking gegaan om de Facebook pixel, Google Tag Manager (GTM) en Analytics in te richten. Naast een nieuwe huisstijl heeft ook Waveland haar aanbod uitgebreid. Dit gaf Dreamlab de uitdaging om de verschillende beperkingen in combinaties te maken en de koppeling met het portaal in tact te houden en bij te werken. De site is volledig responsive en is zowel op mobiel als tablet op zijn best voor de mobiele bezoekers.

Na oplevering

WooCommerce onderhoud is belangrijk en veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt.
Voor Waveland ondersteunen we niet alleen op het gebied van technische onderhoud maar doen we dit ook op gebied van content. Zo verzorgen wij de mailingcampagnes en kijken we verder proactief naar verbeteringen in het systeem en de koppelingen.

Waveland 2 - producten
Waveland 2 - demo aanvraag

Heb je ook speciale wensen?
Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn specialist in het leveren van maatwerk en hebben een groot netwerk aan specialisten die je verder kunnen helpen met jouw online ontwikkeling.

Dit Waveland project heeft ons in contact gebracht met een reclamebureau én online marketingbureau. Samen met Waveland blijven we op deze manier doorgroeien in het succes!