SEO tekstschrijven

SEO tekstschrijven, het helpt!

SEO tekstschrijven is belangrijk. Het is eerlijk gezegd van levensbelang voor de vindbaarheid van uw website of webwinkel. Onze website heeft u ook gevonden via dit samenspel van woorden. Iedereen wil beter gevonden worden en daar zijn talloze trucs voor. Maar SEO tekstschrijven is de meest eenvoudige manier om SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie toe te passen en uw vindbaarheid te verhogen.

SEO teksten van Dreamlab? Google likes your website!

Google is nog steeds de grootste zoekmachine. Jij wilt daar ook graag op de eerste pagina staan. Alleen met geoptimaliseerde SEO tekst kom je hoger in de resultaten. Relevantie van inhoud, schrijfwijze en belang voor je bezoekers maakt Google blij met jouw optimalisatie van teksten. Tekstschrijven voor zoekmachines is dan ook zeer effectief. Binnen enkele dagen zal je website of webwinkel al beter scoren in de resultaten.

Meer bezoekers door SEO tekstschrijven!

Relevante teksten vindt Google belangrijk en daarvoor plaatsen zij je hoger. Geoptimaliseerde webteksten zullen uiteindelijk dus ook meer bezoekers genereren. Wij creëren landingspagina’s die optimaal gebruikmaken van tekst die speciaal voor uw online onderneming is geschreven. We meten de resultaten van de teksten via Google Analytics en verbeteren de SEO waar nodig. Hoe meer je investeert in SEO tekstschrijven, hoe meer bezoekers en wellicht ook omzet je zult behalen.

SEO tekstschrijven iets voor jouw website?

Onze SEO teksten hebben resultaat, daarvan kunnen we diverse voorbeelden laten zien. En we gaan ook voor jou aan de slag met zoekmachine optimalisatie. Onze tekstschrijvers zijn creatief en snel. Ze schrijven de teksten speciaal voor jou en nemen voorafgaand dan ook een gesprek af over de schrijfwijze en schrijfstijl. Zo kloppen de teksten met de onderneming en persoon die er achter staat.

Zoekwoorden onderzoek

Dreamlab gaat niet zomaar schrijven. Een zoekwoord moet ook wel een woord zijn wat mensen vaak invoeren bij Google. Onze SEO specialisten doen een zoekwoorden onderzoek en filteren op die manier de juiste termen, kort en lang, voor uw website. Zo kunnen wij bepalen of het zin heeft en wat de te verwachte resultaten kunnen zijn. Je kan optimaliseren op 1 woord als bijvoorbeeld: schoenen. Maar je kan ook optimaliseren op twee woorden. Bijvoorbeeld: schoen kopen. Maar wij vergeten ook de langere zoekopdrachten niet. Iemand kan ook best zoeken op: waterdichte schoen kopen. En zelfs een plaatsnaam kan hierachter nog worden toegevoegd omdat men meestal zoekt in de regio. Kortom, voordat we gaan starten met schrijven doen we dat graag wel gericht voor een optimaal resultaat.

Tekst optimalisatie? Niet alleen voor Google!

Het is fijn als je website of webwinkel beter gevonden wordt door Google. Maar bezoekers gaan voor! Teveel zoekwoorden in de pagina is niet leuk voor de bezoeker. Die kan overduidelijk zien dat de tekst niet voor hem maar voor Google is geschreven. Over-optimalisatie zal ook Google niet waarderen en kan resulteren in een “penalty” waarbij je ranking verlaagd zal worden.

Optimale teksten voor je website

De tekst professoren bij Dreamlab weten hoe ze een tekst moeten schrijven voor zowel je bezoekers als voor zoekmachines. Wij zorgen voor korte alinea’s met duidelijke kopteksten. We creëren “bullet-lists” en zorgen ervoor dat mensen de informatie snel kunnen opnemen. Het internet blijft een vluchtig medium dus geen tijd voor lange verhalen. Korte overtuigende teksten met als afsluiting een oproep tot actie. Conversie is hierbij het sleutelwoord.

SEO tekstschrijver inzetten?

Wil jij ook je webteksten optimaliseren? Of wellicht kunnen we de starten met een enkele pagina? Voor een aantrekkelijk tarief kunnen wij onze tekstschrijvers aan je aanbieden. Zo maak ook jij kans op verbeterde vindbaarheid van je website of webshop!