Snelle WordPress hosting

Waarom een snelle WordPress website?

WordPress is van zichzelf al snel maar kan door wat server aanpassingen en WordPress optimalisatie kan dat nog sneller worden. Met o.a. SSD schijven, voldoende geheugen en de juiste PHP versie schiet de snelheid omhoog. En dat is beter voor de bezoekers en ook Google vind dat fijn!

Eerst zien dan geloven?

Als je eerst wilt ervaren hoe snel jouw site kan worden kunnen we een kopie maken zodat je deze kan testen op onze server.

Snelle websites die wij hosten:

Mevrouw Kortekaas

 

Fireware

 

Lola Leads

 

Snelle WordPress hosting

Snelle WordPress hosting is dus beter in alle opzichten. En door de hosting daar op aan te passen halen wij de beste resultaten. Vele hosting bedrijven zetten zoveel mogelijk sites op hun servers. Dat doen wij dus niet. We werken uitsluitend op VPS systemen van professionele kwaliteit in betrouwbare en gecertificeerde omgevingen.

Volledig managed!

wordpress-update-uitbesteden
Fast-delivery

Slimme optimalisatie

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken op onze servers en  in WordPress wordt onze WordPress hosting supersnel. Ook zonder caching systemen en alleen met de optimalisatie van code en de juiste server configuraties dragen wij zorg voor snelle WordPress websites.