Wat kost een logo?

Natuurlijk wil je weten wat het kost. Wij zijn daar transparant in en geven je graag door wat de kosten zijn en wat je daar voor krijgt.

Heb je daar vragen over? Bel dan even of maak een afspraak. Dan nemen we je project door.

professor-koffie1-254x300

Start

Prijs € 599,- excl. BTW

Met een basis logo leveren we je een goed en professioneel logo. We maken 1 goed voorstel wat we met 1 correctieronde kunnen aanvullen als het nog net iets nodig heeft om het super te maken.

We leveren je bestanden voor web en drukwerk om verder verwerkt te worden door jou zelf.

Premium

Prijs € 1499,- excl. BTW

Met een premium logo gaan we uitgebreid in gesprek om je wensen door te nemen. We maken op basis van dat gesprek 1 geweldig  voorstel met uitgebreide onderbouwing. wat we met max. 2 correctierondes kunnen aanvullen als het nog net iets nodig heeft om het nog beter te maken.

We geven je een handboek met meerdere kleurcodes en lettertypen. En leveren bestanden die voor drukwerk en web geschikt zijn.

Maatwerk

Prijs vanaf € 2499,- excl. BTW

In dit uitgebreide traject komen we persoonlijk met je in contact. Met een strategische sessie zorgen we voor duidelijkheid in doelgroep, de uitstraling en denken we aan toekomstige communicatie items.

Deze sessie is de basis voor moodboards. We overleggen met je stijlen, kleuren en lettertypen en overleggen deze in een tweede sessie.

Nadat deze stijl is goedgekeurd maken we de schetsen voor het logo. We komen met maximaal 2 voorstellen om deze vervolgens te presenteren en onderbouwen. Mocht het nodig zijn geven we 2 correcties voor het verfijnen.

Bij oplevering overhandigen we een handboek waarin staat welke kleurcodes en lettertypen gebruikt dienen te worden. En we leveren bestanden uit in uitgebreide web en drukwerk kleuren voor veelzijdig gebruik en consistentie in kleur.