WooCommerce maatwerk

Unieke webshop functionaliteit, speciaal voor jouw webwinkel

WooCommerce oplossingen op maat

WooCommerce kan al een hoop van zichzelf. De meeste webshops zullen zich prima redden met deze alleskunner. En functionaliteiten voegen we toe met plugins. Maar het kan zo zijn dat er geen plugin voor is. Of vaak is een bestaande plugin niet de beste oplossing. Daarom maken wij ook maatwerk oplossingen voor WooCommerce. Onze programmeurs bekijken de wensen, de eisen en de mogelijkheden. Samen gaan we bepalen hoe we het laten werken en waar nodig, te verbeteren.

woocommerce-specialist-veelzijdig
Solution-tricks

Maatwerk voor diverse webwinkeliers

Een webshop voor tegels zal andere functionaliteit nodig hebben dan iemand die iets in de autobranche verkoopt. Maar hoe verschillend het product ook mag zijn, wij zorgen er voor dat er iets gebouwd wordt wat volledig op maat gemaakt is voor jouw webshop.
We kunnen allerlei tools maken voor o.a. het berekenen van oppervlakten van stoffen of vloeren. Alles maken we eenvoudig in gebruik voor de bezoeker maar krachtig als oplossing.

Hoe maken wij WooCommerce maatwerk?

Wij leveren altijd goed werk. Als we dat niet doen worden wij daar niet blij van, worden onze klanten daar niet blij van en zal het resultaat ook niemand verbazen. Wij verbazen graag. Na ons eerste gesprek over de maatwerk functie zullen we met een plan komen en een planning.

Pros-cons
logo-samenwerking

We nemen goed door wat het wel en niet moet doen. We zetten goed op papier wat de doelstelling is: verbeterde conversie, verbeterde werking of bijvoorbeeld sneller iets vinden. We werken dit uit in een functionele omschrijving en starten met een test omgeving waar we alle stappen kunnen doorlopen. Als het nodig is schaven we bij. We zetten de punten op de i totdat alles werkt en blijft werken.

Ondersteuning op maatwerk

Wanneer iets is opgeleverd is het altijd afwachten hoe de klanten er mee omgaan. Want geen persoon is hetzelfde. We blijven daarom meten. Via Google Analytics kijken we of de functie een verbetering is en gaan samen kijken of er nog verbeter-punten zijn aan de hand van die data. Uiteindelijk draait het om een geweldige webshop ervaring voor bezoeker maar ook zeker voor de web-winkelier. Als de WooCommerce webshop toe is aan maatwerk, dan staan wij klaar om er iets geweldigs van te maken.

WooCommerce maatwerk door Dreamlab zorgt altijd voor de juiste reactie!