WooCommerce verzendopties

Eenvoudig leveren aan je klanten.

Verzenden is een groot onderdeel van het onderhouden van een webshop. WooCommerce kan worden uitgerust met meerdere verzendopties. Het doel is natuurlijk om het verzenden eenvoudig en snel te realiseren. Zo heb jij het voordeel in tijd en gemak en heeft de klant het snel in huis. Wij kunnen je WooCommerce webshop uitrusten met een gedegen systeem. Wij koppelen namelijk met de grootste verzenders van Nederland.

Verzending met WooCommerce

Pakketten dienen adequaat verstuurd te worden. Een goede levering is goud waard. Klanten willen Track & Trace en op de hoogte worden gehouden van hun zending. WooCommerce zendingen koppelen zij aan Sendcloud. Sendcloud is aanbieder van PostNL, DHL, UPS, SameDayDelivery en DPD. Zo kan jij met je shop meerdere opties inzetten en aanbieden aan je klanten.
Het enige wat je hoeft te doen is een account aanvragen bij Sendcloud (link) en met ons de gegevens te delen. Wij stellen eenmalig de koppeling in en je bent klaar voor verzending. Alle orders worden vanaf dan in het Sendcloud systeem klaar gezet. Je logt in op Sendcloud via de website en je kan alles klaarzetten en stickers uitprinten. Sendcloud staat klaar met advies en uitleg als je er niet uitkomt. Er is zelfs een live chat in hun systeem.

Omdat Sendcloud de tussenpersoon is in verzending kunnen zij hun bulkkorting met jou delen, dat scheelt vaak enkele tientallen eurocenten per zending. Dat kan op jaarbasis een aardige besparing opleveren.

Verzenden buiten Nederland

Maar je pakketten komen ook buiten Nederland goed aan. Omdat Sendcloud de internationale verzenders aan zich heeft gekoppeld kan je over de hele wereld je producten versturen. Soms is het voordeliger om in eigen land met een DPD te verzenden maar naar Europa via DHL. Wij kunnen het dan zo opzetten dat je per land of regio kunt zeggen welke verzender dat pakket moet versturen.

Je kan via Sendcloud ook meertalige emails laten versturen, allemaal met Tracking code. Je kan een Retour portaal opzetten die volledig is opgezet in de huisstijl van je onderneming en webshop. En er is nu ook een Pickup keuze als je klanten hun pakket ergens willen afhalen.

Meer informatie een account aanmaken kan via: https://www.sendcloud.eu