WooCommerce webshop

Laat Dreamlab uw maatwerk WooCommerce webshop ontwikkelen.
WooCommerce is één van de snelst groeiende en gebruiksvriendelijke eCommerce software systemen ter wereld. En het heeft daarom veel mogelijkheden. Naast de hoeveelheid functionaliteiten zijn er ook vele modules en plugins door derde partijen ontwikkeld. Dreamlab is een full-service WooCommerce specialist, en levert alle diensten om WooCommerce heen, zoals design, projectmanagement, techniek, ondersteuning, training, contentcreatie, vertalingen en WooCommerce serverconfiguraties.

Waarom Dreamlab?

 • Al vanaf 2011 WooCommerce specialist
 • WooCommerce gecertificeerde developers
 • In-house programmeurs (geen outsourcing)
 • WooCommerce service & ondersteuning
 • Een eigen projectmanager
 • Koppelingen aan kassa- & ERP-systemen mogelijk
 • WooCommerce training
 • Premium WooCommerce hosting

 

WooCommerce webshop

WooCommerce webshops zijn over de hele wereld populair. WooCommerce heeft een wereldwijd marktaandeel van circa 30% van de eCommerce markt. Dat bewijst al hoe aantrekkelijk en doorontwikkeld WooCommerce voor online ondernemers is. WooCommerce biedt uiteenlopende mogelijkheden. Natuurlijk zijn er ook andere aanbieders, maar zij blijven toch achter in hun mogelijkheden en zijn minder doorontwikkeld. De beschikbare functionaliteiten zijn eindeloos, omdat vele duizenden programmeurs aan WooCommerce meebouwen.

shop-professor1
wordpress-seo-element

Het verbeteren van functionaliteit is een continu proces. WooCommerce is het meest gebruikte webshopsysteem ter wereld, en heeft daardoor vele voordelen. Een WooCommerce webshop is het resultaat van deze open source-software. Doordat Dreamlab maatwerkdesigns maakt heeft u veel invloed op het uiterlijk. Daarnaast kunt u gebruik maken van zowel bestaande WooCommerce modules als van modules die door Dreamlab zelf worden ontwikkeld. Wij halen eruit wat er in zit, en meer. En dat ziet u terug in veel traffic en een goede conversie.

WooCommerce webshop laten bouwen

Wilt u een WooCommerce webshop laten bouwen? Dreamlab is een professionele WooCommerce bouwer en kiest voor een heldere aanpak. Allereerst gaan we met u om tafel en brengen we in beeld hoe we uw specifieke wensen kunnen vertalen naar een concept en WooCommerce functionaliteit. Vervolgens maken wij een transparante begroting waarin alles wordt gespecificeerd naar pagina-layout en functionaliteit. Hierdoor zal er nooit onduidelijkheid ontstaan. Vervolgens is er een design-, front-end- en een back-endfase.

maintenance-professor2
Digital-Graphics

Een WooCommerce webshop laten bouwen, dat is voor ons meer dan alleen een afgewerkt product afleveren. Ook na oplevering werkt Dreamlab nog met u samen. Wij helpen u bij het onderhouden en uitbouwen van uw webshop, wij ondersteunen u bij de online marketing, wij geven adviezen, bieden WooCommerce klantenservice en beantwoorden vragen. Na de oplevering wordt er een training gegeven waardoor u zelf goed in staat bent om met WooCommerce te werken. Een WooCommerce webshop laten bouwen bij Dreamlab, dat is een complete webwinkel laten bouwen, met alle service die u van een webshopbouwer verwacht.

WooCommerce developers

Dreamlab heeft WooCommerce developers in dienst, en is specialist in goed converterende professionele maatwerk WooCommerce webwinkels.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Maatwerk WooCommerce webshop ontwikkeling
 • WooCommerce koppelen aan een ERP- of kassasysteem
 • Wij werken met In-house medewerkers – geen outsourcing!
 • Contentcreatie en vertalingen.
 • WooCommerce high performance hosting
 • Goede WooCommerce ondersteuning / klantenservice
 • Conversie optimalisatie
design-professor2
Adaptive-layout

Responsive WooCommerce webshop

Responsive WooCommerce webshops zijn, kort gezegd, webshops die ook werken op een smartphone of een tablet. U zult het kunnen beamen: niet iedere website komt even mooi in beeld op zo’n scherm en vaak kunt u nauwelijks gebruik maken van de functies die een site aanbiedt. Uw webshop moet natuurlijk aantrekkelijk zijn, altijd, dus zeker ook voor gebruikers van mobiele apparaten. Webwinkelbezoekers zijn duidelijk aan het verschuiven naar mobiele devices. Het is belangrijk om het design goed af te stemmen op mobiel gedrag en gebruik. Onze designers zijn daar uiteraard in gespecialiseerd.

WooCommerce webshop bouwer

Een WooCommerce webshop die is gebouwd door Dreamlab is gebruiksvriendelijk, commercieel en persoonlijk. Dreamlab heeft veel ervaring met het bouwen van webwinkels, voor uiteenlopende klanten. Daar zijn grote webshops bij, maar ook kleine webwinkels. Voor iedere klant vliegen wij er met dezelfde passie tegenaan.

Graag voegen wij u aan onze lijst tevreden klanten toe.