WordPress hulp nodig?

Dreamlab biedt WordPress hulp snel en effectief

WordPress hulp voor bedrijven
Is jullie bedrijf voorzien van een website gebouwd met WordPress?
En ervaar je problemen met updates, plugins of met de hosting?
Geen stress, bel Dreamlab.

Ervaring met WordPress hulp

Wij hebben +10 jaar ervaring met WordPress en kennen de problemen van het CMS. Er gaat wel eens iets mis. Maar vaak is het simpel en snel op te lossen. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor WordPress hulp.

Veelvoorkomende problemen met WordPress

Heb je een “Database connection error”? Is je scherm wit en kan je niet meer inloggen? Zijn er zaken die niet werken op je website? Kan je iets niet meer bedienen in het Dashboard? Zie je alleen maar code? Het maakt niet uit wat er aan de hand is, wij kunnen het wel oplossen. Neem contact op met support@dreamlab.nl of bel ons op. We zitten voor je klaar!

WordPress hulp op maat

Wij bieden WordPress hulp op meerdere manieren. Van eenmalige hulp tot structurele hulp bij WordPress problemen. Dus waar je ook mee zit, neem contact met ons op en wij regelen het voor je.
We inventariseren de werkzaamheden vooraf zodat we kunnen laten weten wat de kosten zijn.

Volledig beheerde WordPress website

Als je vaker tegen problemen aanloopt met de technische zaken dan kan je bij Dreamlab ook regulier onderhoud en support afnemen. Zo kunnen we je website altijd vlot, veilig en up to date houden. We bieden meerdere onderhoud pakketten. Zo hebben we een oplossing voor elke WordPress website.

Direct WordPress Hulp nodig?

Bel ons, mail ons of vul het formulier in en wij bellen of mailen snel terug. We hebben vaak FTP en WordPress gegevens nodig dus zorg dat je deze bij de hand hebt, dan helpen wij je snel bij je WordPress probleem.