WordPress maatwerk

Een ontwerp voor jouw website professioneel op maat gemaakt.

WordPress op maat

Een website moet het publiek aanspreken. En wel meteen. Als een bezoeker op de website land dan is de eerste indruk het design van de homepage. Is deze niet naar smaak of herkent de bezoeker de onderneming niet als diegene die hij zoekt dan is hij weg en laat het de site achter met een hoge bounce-rate. Zonde van de inzet, zonde van de tijd.

Maatwerk vereist een goede start

We starten met een goed gesprek, ook bekend als briefing omdat we natuurlijk willen weten hoe jij denkt over hoe de website er uit moet zien. Daarbij vragen we altijd naar wat je mooi vindt en wat niet. We kijken goed naar de huisstijl omdat die als leidraad gaat fungeren voor het design wat we gaan maken. Desnoods voeren we aanpassingen door om deze ook geschikt te maken voor online gebruik.

Belangrijk is wat er van het webdesign verwacht wordt qua functionaliteit. We overleggen en adviseren de functies, voorkeuren en doelstellingen. Komt er een shop in, moet er conversie plaats vinden in de website? Is een contactformulier wenselijk of moeten de mensen bellen? En past die wijze van handelen bij je onderneming? Ook kijken we naar toekomstige plannen. Hoe meer we die in kaart kunnen brengen, des te beter kunnen we het ontwerp en de bouw aanpassen op die toekomst visie.