WordPress onderhoud

Technisch beheer van WordPress? Besteed het uit!

WordPress onderhoud

WordPress heeft altijd onderhoud nodig. Wij voeren het onderhoud en de updates uit op WordPress, de plugins, thema en de server.

Waarom onderhoud?

WordPress is een systeem waarmee eenvoudig website kunnen worden beheert. Dat systeem wordt regelmatig bijgewerkt om de veiligheid, stabiliteit, functionaliteit en snelheid te verbeteren. Deze verbeteringen zijn vaak ook noodzaak. Er wordt een “lek” gedicht zodat kwaadwillende geen kwaad kunnen doen. Ook plugins hebben om die zelfde reden aandacht nodig. We gebruiken plugins om extra functies aan websites toe te voegen. Denk aan de SEO of de vertaal optie.

Production-wheel
wordpress-professioneel-4

Onderhoud? Kan dat niet in eigen beheer?

Updaten van WordPress lijkt simpel. Maar de gevolgen kunnen groter zijn dan verwacht. Bij elke update is een backup noodzakelijk. Het maken van een backup van de bestanden en database is iets waarbij je beter kan weten wat je doet. Plugins bijvoorbeeld, worden gemaakt voor een bepaalde WordPress versie, krijgt de ene een update dan kan het zijn dat de andere niet meer werkt. En dan? Wij zorgen dat het onderhoud goed wordt uitgevoerd. En mochten wij het fout doen, dan lossen wij het op.

WordPress onderhoud is belangrijk

Het zorgt voor een beter, stabieler en veiliger systeem. Het niet bijhouden van WordPress levert uiteindelijk een gehackte website op met alle gevolgen van dien. WordPress onderhoud is veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt. De ene keer is dat om een functie er bij te zetten, de andere keer is het een aanpassing in de beveiliging.

Solution-tricks
wordpress-update

Een update van WordPress op een standaard thema en zonder plugins zal geen problemen opleveren. En een paar bekende plugins zullen daarin prima meegaan. Maar zeker weten, dat kan niet.
Idealiter test je eerst een update alvorens deze uit te voeren. Maar hoe dan? En wat als er na een update een wit scherm te zien is, waar ligt dat dan aan?

In staat WordPress onderhoud uit te voeren?

Elk bedrijf wat een WordPress website gebruikt moet zich afvragen wat hun rol is in het geheel. Dus vraag jezelf, zijn wij wel de aangewezen partij om het WordPress onderhoud te doen? Is er voldoende kennis van MySQL databases, PHP en snappen we wat een 500 server error inhoud. Is de FTP verbinding wel veilig en wat doe je als er wel een brute-force of hack heeft plaatsgevonden? Is het niet veel slimmer tijd te besteden aan het schrijven van content, marketing, het beheren van bestellingen en het plaatsen van blog berichten?

Webdesign, Branding, WordPress en WooCommerce lab
wordpress-update-1

WordPress onderhoud uitbesteden, een zorgeloze oplossing

Voor elk bedrijf wat zich niet wil bezighouden met het technische deel van WordPress hebben wij de oplossing. Het volledig uit handen nemen van WordPress onderhoud.
Onze jarenlange ervaring met WordPress heeft er toe geleid dat wij in staat zijn om websites volledig “managed” aan te kunnen bieden. Dit is een belangrijk verschil met standaard hosting. Een standaard hosting partij zal zich niet bemoeien met de website die op hun server wordt geplaatst. Alleen als hij problemen veroorzaakt wordt het waarschijnlijk offline gehaald. Maar als er na een update iets fout is gegaan zullen ze niet snel of helemaal niet helpen. De site is niet door hun gebouwd en daarmee klaar. Wij geven de optie om dat volledig te managen.

Ons WordPress onderhoud bestaat uit:

  • Updates van WordPress, plugins en Theme updates
  • Back-up oplossingen
  • Actieve beveiligings monitoring
  • Support
  • Server beheer
  • Domeininstellingen (DNS)