WordPress update

Waarom zelf doen? Besteed het uit!

WordPress update

WordPress heeft vaak een update nodig.
Wij regelen voor jou de updates, het onderhoud en de backup van WordPress, de plugins, themes en de server.

WordPress update? Waarom?

WordPress is een systeem waarmee jij eenvoudig een website kunt beheren. Dat systeem wordt regelmatig bijgewerkt om de veiligheid, stabiliteit, functionaliteit en snelheid te verbeteren. Deze verbeteringen zijn vaak ook noodzaak. Er wordt een “lek” gedicht zodat kwaadwillende geen kwaad kunnen doen. Ook plugins hebben om die zelfde reden aandacht nodig. We gebruiken plugins om extra functies aan websites toe te voegen. Denk aan de SEO of de vertaal optie. Deze zaken hebben updates nodig.

wordpress-update-1
wordpress-update

Een update? Kan ik dat niet zelf?

Een WordPress update lijkt eenvoudig. Klopt! Maar het gaat niet altijd goed. Het kan zijn dat door een WordPress update een belangrijke functie niet meer werkt. En dan?

Voordat er een update gedaan moet worden is een back-up aan te raden. Je maakt van een back-up van de bestanden en database “in het geval dat”. Het is iets waarbij je moet weten wat je doet.

Wij zorgen dat het onderhoud goed wordt uitgevoerd. En mochten wij het fout doen, dan lossen wij het voor je op.

WordPress update = zeer  belangrijk

Een WordPress update is noodzakelijk. Het zorgt niet alleen voor een veiliger, maar ook een stabieler systeem.  Ook geven enkele updates nieuwe functies. zodat je nog makkelijker je website kan beheren. Het niet uitvoeren van updates van WordPress kan uiteindelijk een gehackte website opleveren.

wordpress-update-2

Een update van WordPress is zelf uit te voeren. Je kan met één druk op de knop de update doen. Voordat je zoiets gaat doen wordt er  geadviseerd een back-up te maken van je database en de files.

Daarmee kan je de website terugzetten indien de update niet goed gaat. Want een WordPress update die fout gaat, dat behoort tot de mogelijkheden. Maar met onze dienst hoef je dat zelf niet meer te doen. Wij verzorgen een zorgeloze WordPress update.

Idealiter test je eerst een WordPress update alvorens deze uit te voeren. Maar hoe doe je dat? En wat moet er gedaan worden als na een update de website niet meer te zien is?

En ook een update van WordPress op een thema kan meer problemen opleveren dan je van te voren kan inschatten. Neem geen risico’s, bel ons en wij zorgen er voor dat je website online blijft.

Zelf de WordPress update uitvoeren?

Het lijkt alsof iedereen met WordPress kan werken! Maar wat is werken met WordPress? Pagina’s aanmaken en daarin tekst en beeld plaatsen is simpel. Daarom adviseren wij ook WordPress aan onze klanten. In 5 minuten staat je pagina online om gevonden te worden. En het is leuk om met je site bezig te zijn, te zien en meten hoe hij presteert en nieuwe klanten aantrekt.

Maar vindt je het ook leuk om systemen bij te houden? Updates uitvoeren, backups maken, monitoren op veiligheid en databases herstellen? En kan je dat wel? Maak je geen zorgen er voor dat jij de leuke dingen kan blijven doen. Dan doen wij de technische zaken voor je.

wordpress-update-3
wordpress-update-uitbesteden

WordPress update uitbesteden

Voor elk bedrijf wat geen tijd wil kwijt zijn aan een WordPress update hebben wij de oplossing. Het volledig uit handen nemen van de WordPress update.

Onze jarenlange ervaring met WordPress heeft er toe geleid dat wij in staat zijn om WP “volledig managed” aan te kunnen bieden. Dit is een groot verschil met standaard hosting. Een standaard hosting partij zal geen WordPress onderhoud uitvoeren op de website die jij op hun server plaatst. Als een website op hun server problemen veroorzaakt wordt deze uiteindelijk zelfs offline gehaald.

Wij vinden dat niet kunnen. Daarom zijn wij er om volledig te ontzorgen door de updates te managen en meer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ons WordPress onderhoud bestaat o.a. uit:

  • Update van WordPress, plugins en Theme updates
  • Back-up oplossingen
  • Actieve beveiliging monitoring
  • Support
  • Server beheer
  • Domeininstellingen (DNS)

Laat ons je WordPress update doen

Ook behoefte aan een zorgeloze WordPress website? Laat die WordPress update door ons uitvoeren!