WordPress webshop

Eenvoudig beheer, professionele verkoop

Een WordPress webshop, het werkt geweldig!

WordPress webshops zijn overzichtelijk, snel en goed vindbaar in Google. Wij adviseren een WordPress webshop wanneer je besluit een webshop te starten. Het WordPress CMS biedt tal van mogelijkheden en werkt intuïtief en eenvoudig. Een WordPress webshop is lichter dan bijvoorbeeld Magento, wat betekent dat je webshop veel snellere laadtijden heeft en minder zware servers (dus minder hosting kosten).

WordPress en WooCommerce lab
wordpress-update-3

WordPress webshops zijn geschikt voor mobiele bezoekers

Daarnaast is het eenvoudiger om responsive design toe te passen. Met die techniek past een webwinkel in WordPress zich aan op mobiele telefoons en tablet computers. Zo kunnen ook mobiele klanten eenvoudig winkelen in jouw webshop. Je laat zo geen omzet liggen en bedient een groeiende groep bezoekers. Online bestedingen via mobiele apparaten groeien nog elk jaar.

Beginnen met een WordPress webshop iets voor jou?

Wij bieden WordPress webshops voor grote en kleine webwinkeliers. Een webshop is toch vaak maatwerk. Onze professionele webdesigners maken desgewenst een webdesign op maat. Maar we hebben ook een groot aanbod webshop themes waaruit je kunt kiezen. Die zijn voordeliger en sneller op te zetten. Wat je ook kiest, wij maken het passend bij je onderneming. Wil je weten wat een webshop bouwen kost? Vraag dan een offerte aan via ons offerte formulier.

Client-service
wordpress-update

Hoe gaan wij te werk bij een WordPress webshop

Wij komen graag in contact om je wensen door te nemen. Daarbij kijken we je doelstellingen voor de webshop en passen daar een plan van aanpak op toe. Wanneer we een klik hebben en een goede invulling voor wat de webshop moet doen gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat je zo snel en zo goed mogelijk omzet gaat maken.

Service voor jouw webwinkel, jazeker!

Al onze producten houden we in de gaten. Zo kunnen we makkelijk adviseren en bijsturen waar nodig. Het gaat uiteindelijk om een succesvolle shop. Ook voor ons is het belangrijk dat er zoveel mogelijk omzet uit gehaald wordt. We houden dan ook graag contact en geven tips, regelen updates en back-ups als je dat wilt.

WordPress webshop
standaard functionaliteiten

Unieke design mogelijkheden

Uw WordPress webshop kan volledig in een eigen design worden gestoken. Dreamlab ontwerpt namelijk ook! Ons webdesign is dan volledig op maat. Webwinkels met een uniek webdesign kunnen zich makkelijker onderscheiden en een unieke winkel ervaring bieden. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw webwinkel.

Eenvoudig in beheer

WordPress webshop beheer is eenvoudig en snel. Je past snel iets aan en haalt makkelijk iets weg. Eigen tekst en beeld invoeren, een nieuwe pagina aanmaken, alles kan met een WordPress webshop. Geen zin in eigen beheer? Wij bieden de mogelijkheid om het beheer aan ons uit te besteden.

Vele betaalmogelijkheden

Betaal methoden voor een webshop in WordPress zijn er genoeg. Zelfs vanuit het buitenland kunnen mensen in je shop winkelen en betalen. De meeste bekende betaalsystemen zijn: iDeal, PayPal en Creditcards. Wij adviseren en integreren de betaalprovider die bij jouw WordPress webwinkel past.

Kortings opties

Kortingen zijn onmisbaar in een webshop. Onze WordPress webshop biedt de mogelijkheid om producten af te prijzen en dat ook op de webshop te tonen. Je bepaalt zelf hoe de korting wordt toegepast en in welke periode. Zo kan je een korting geven met een percentage of bij meerdere producten.

Verzendopties

Een webshop valt of staat met een adequate verzending. Een WordPress webshop kan worden voorzien van verzendmogelijkheden van bijvoorbeeld TNT, UPS of DHL. Dus onder andere het eenvoudig aanmaken van zendingen. Handig voor jou en je klant!

Voorraadbeheer

Een lage voorraad in je WordPress webshop? Met je WordPress webshop zorg je ervoor dat je tijdig op de hoogte wordt gesteld van een lage voorraad. Zo verkoop je geen nee en voorkom je dat klanten moeten wachten. Een optimale instelling die met een paar klikken geregeld is. Zo simpel.

Wij zorgen voor een goed werkende WordPress webshop!

Ondanks alle functionaliteit van het WordPress webshop systeem ben je natuurlijk niet in 1 keer een pro. Daarom zijn wij in staat ondersteuning te verlenen waar nodig. We leggen het uit, geven geschreven instructies en kunnen altijd telefonisch en per mail bijspringen.