Wij maken websites
met WordPress

Wij maken websites met een doel! Strategisch opgezet, professionele presentatie, de beste vindbaarheid en snelle conversie.

Wat wij doen met WordPress

WordPress maatwerk

Een op maat gemaakte website, ontworpen en gebouwd op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor een uniek ontwerp voor de website. Optimaal onderscheidend.

WordPress webshops

WordPress webshop oplossing? Wij realiseren webshops op basis van WooCommerce. Het beheer is eenvoudig, de mogelijkheden professioneel.

WordPress onderhoud

Volledig geen zorgen met onze WordPress onderhoud oplossingen. Wij verzorgen het technisch beheer van de website, zo ligt focus voor onze klanten op content en marketing.

WordPress webdesign

Onze ontwerpers creëren de juiste mix van elementen die de website succesvol en aantrekkelijk maken. Een onmisbaar element in het maken van de perfecte website.

WordPress hosting

Wij zorgen met onze hosting voor snelle VPS servers, fantastische uptime en onderhoud van systeem en plugins, backups en telefonische support. Zorgeloze websites is bij ons standaard.

WordPress hulp

WordPress hulp is soms noodzakelijk. Maar soms is het probleem niet makkelijk op te lossen. We bieden professionele WordPress hulp, snel en adequaat.

Waarom WordPress?

WordPress is volledig

WordPress biedt standaard al een hoop functionaliteit. Denk aan een foto gallerij, een blog en social media. Een website van ons is makkelijk up to date te houden. En actueel blijven zorgt voor meer bezoekers door betere Google indexering. Het is snel en levert alles wat je als bedrijf nodig hebt. En meer!

Molecular-structure

Eenvoudig in gebruik

De interface van WordPress spreekt voor zich. Content toevoegen aan de website gaat vlot en eenvoudig. Wij geven desgewenst een handleiding op maat mee. Maar ook voor vragen staan wij klaar. Ons team experts leggen uit wat je wilt weten. Of volg onze training en zorg voor een specialist in het bedrijf voor het beheren van de website.

SEO vriendelijk

SEO staat voor Search Engine Optimization. En WordPress is zeer geschikt voor zoekmachines. Websites gemaakt met dit CMS scoren “out of the box” al goed. En met onze extra toevoegingen scoren ze nog beter. Wij leveren ook SEO tekstschrijven voor onze websites. Hiermee is de kans hoger te scoren bij Google.

wordpress-seo-element
wordpress-professioneel-4

Volledig supported

Hosting voor WordPress is een van onze diensten die de zekerheid geeft door middel van een back-up, onderhoud en een gegarandeerde uptime van onze snelle servers. Zo is je bedrijf nooit offline. Neem contact op voor de details.