WooCommerce shops voor optimale verkoop! Wij zijn jouw

Woocommerce specialist

In ons digital lab creëeren wij treffende ontwerpen, doelgerichte websites en converterende e-commerce projecten. Onze WooCommerce webshops zijn geoptimaliseerd voor conversie, vindbaarheid en marketing. 

WooCommerce Projecten

webshop-woocommerce-ecommerce-wordpress-dreamlab_portfolio_byjensen

Deens design WooCommerce webshop By Jensen

WooCommerce webshop voor NomadiQ BBQ

webshop-woocommerce-ecommerce-wordpress-dreamlab_portfolio_upstaa

WooCommerce webshop voor Upstaa

woocommerce-webshop-abonnementen-portfolio_sups

WooCommerce Subscription webshop voor SUPS

Specialisten sinds 2002

Ervaren in design, development, SEO en marketing

Wij hebben WooCommerce als snel ingezet als favoriete e-commerce tool voor onze projecten. Als WordPress experts kunnen wij direct onze ervaring en kennis inzetten om webshops te voorzien van ui/ux, design en maatwerk codering. Door onze Hosting, Onderhoud en Support oplossing houden we ook alles veilig, snel en up to date! Als de shops staan optimaliseren wij de SEO en geven sales een boost met Online Marketing.

Onze expertise

In ons digital lab creëeren wij ontwerpen, websites en e-commerce projecten voor geweldige klanten en natuurlijk de klanten van onze klanten. Design, development, hosting en online marketing. Wij hebben alle elementen voor online succes! 

WooCommerce maatwerk

Met WooCommerce webshops op maat combineren we uniek design en maatwerk code, uitgebreide functies en aansluiting op externe software.

WooCommerce koppelingen

Koppelen met ERP, kassa of voorraadsystemen? Wij zorgen voor koppelingen met WooCommerce voor de juiste automatisering.

WooCommerce onderhoud

Wij dragen volledige technische zorg met onze WooCommerce onderhoud oplossingen. Zo hou jij je focus op de omzet en blijft je shop veilig en snel.

WooCommerce SEO

Met SEO zorgen wij er voor dat je content goed wordt gevonden. Zo loop je geen omzet mis. De juiste woorden, de juiste plek. Alle elementen voor pagina 1.

WooCommerce Marketing

Online tools voor sales en marketing, Ad’s en Social. Zo zorgen we voor groei. Met de juiste strategie en uitwerking zorgen wij voor meer omzet.

Simplicity is key

WooCommerce is veelzijdig in functie, en makkelijk in gebruik

Wij werken al een aantal jaren met WooCommerce vanwege zijn functionaliteit en vermogen om het systeem aan te passen aan de wensen van onze klanten. We adviseren een webshop met WooCommerce vanwege eenvoudig beheer en dus gebruikersgemak. Iedereen kan met een beetje uitleg zijn WordPress webshop zelf bijhouden waardoor hoge support kosten achterwege blijven. Een product wijzigen, een afbeelding toevoegen of de voorraad aanpassen is makkelijk en snel en daar houden we van.

Conversie door design

Unieke design mogelijkheden

Uw WooCommerce webshop kan volledig in een eigen design worden gestoken. Dreamlab ontwerpt namelijk ook! Ons webdesign is dan volledig op maat. Webwinkels met een uniek design kunnen zich makkelijker onderscheiden en een unieke winkel ervaring bieden. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw webwinkel.

Snel, sneller, snelst...

WooCommerce is snel

Omdat WooCommerce webshops lichtgewicht gebouwd zijn hebben ze geen zware servers nodig en vertragen ze de winkel niet. Er is niet direct de behoefte aan caching oplossingen. Als het sneller moet kan er altijd gebruik gemaakt worden van caching met Varnish en CDN oplossingen. Je webshop is dan supersnel en vele bezoekers geen probleem. Wij richten je server (VPS) zo in dat deze geen belemmering is voor een snelle verkoop.

Altijd standby

WooCommerce training & uitleg

Heb je meer informatie nodig over hoe je de webwinkel kan onderhouden met WooCommerce? Wij geven training en uitleg over het systeem. Persoonlijk of voor meerdere webmasters, dat maakt niet uit. Wij geven uitleg over bijvoorbeeld: SEO toepassen in je webshop, wijzigen van product informatie of het bijhouden van een blog in de webshop. Vraag naar de mogelijkheden via 072 711 36 81 of mail voor informatie.

Happy
Customers

Met deze klanten werkten we samen aan digitale projecten

Verbind jij met ons?

Dreamlab, dé WooCommerce Specialist weet wat je kan bereiken als je het goed aanpakt. Dreamlab weet hoe online ondernemen werkt en geeft jou de tools om succesvol te worden en blijven.

Overleg met ons je project en ideeën en wij geven je de antwoorden. Dreamlab heeft de kennis en ervaring in huis die jij niet hoeft te hebben – wij regelen het voor je.