WordPress webdesign

WordPress webdesign is bijzonder gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor jou als eindgebruiker maar ook voor ontwikkelaars en ontwerpers. Daarom maken wij graag webdesign in combinatie met WordPress. Het geeft ons de volledige vrijheid in vormgeving en techniek.

Opvallen met WordPress webdesign

Met op maat gemaakt WordPress webdesign zorgen wij ervoor dat jouw website zich onderscheidt van de concurrentie. We nemen goed door hoe de website er uit moet komen te zien. Het design is namelijk van groot belang. We ontwerpen de layout voor een homepage, een vervolgpagina en eventueel extra layouts voor overige pagina’s met een unieke indeling.

We maken een uitgebreide analyse van wat er wel en niet moet worden verwerkt in het ontwerp van de website. Op basis van een onderzoek naar trends en andere websites maken we inzichtelijk wat de beste stappen zijn om te nemen in de vormgeving.

wordpress-update-1
Solution-tricks

WordPress webdesign, het begint met een concept

Omdat we nooit zomaar starten met een ontwerp gaan we na ons gesprek eerst werken aan een gedegen concept. Zo zorgen we ervoor dat we werken naar een design wat overeenkomt met de huisstijl en de doelstelling. Alleen met een goed plan van aanpak weten we beiden naar welk einddoel we werken. WordPress webdesign op maat gaat alleen maar werken als we daar samen het juiste gevoel over hebben. Het webdesign en de uiteindelijke omzetting naar HTML, CSS, PHP en Javascript zal naar dat concept, dat heldere idee worden uitgewerkt. Zo werken wij sneller en efficiënter en leveren we altijd op wat we samen met de opdrachtgever is besproken. Geen achteraf-jes. Een gedegen voorbereiding is dan ook echt het halve werk.

Designers van nature

Bij Dreamlab zijn we van nature gek op ontwerp. En we beheersen het vak. We hebben opgeleide mensen en ruime ervaring. We hebben gevoel en oog voor compositie en kleur, we snappen vormen en layout en kunnen iets esthetisch afleveren.

Ontwerp is voor ons een wezenlijk onderdeel van alles wat je onder de aandacht brengt. Of dat nu een logo is of een webshop, het moet er goed uit zien, het moet kloppen en overtuigen.

maintenance-professor3
WordPress en WooCommerce lab

Zo is webdesign een deel van website ontwikkeling wat je niet aan een techneut overlaat. Veel mensen die technisch een website kunnen bouwen hebben geen verstand van vormgeving. Dus hoewel het technisch klopt zal naar het design niet kritisch worden gekeken. Wij blijven ver weg van dat soort projecten.

Wij doen geen “bouw maar ff een website-tje” opdrachten. Neem contact op om te horen hoe we ons WordPress webdesign ook op jouw website kunnen toepassen.