WooCommerce specialist
Professionele WooCommerce shops voor optimale conversie

Wij bouwen resultaat gerichte webshops. Klaar voor conversie, online vindbaarheid en marketing. Altijd met onze support en onderhoud.

Wat doen wij met WooCommerce:

WooCommerce maatwerk

Met WooCommerce webshops op maat combineren we uniek design en maatwerk code, uitgebreide functies en aansluiting op externe software.

Onderhoud van WooCommerce

Wij dragen volledige technische zorg met onze WooCommerce onderhoud oplossingen. Zo hou jij je focus op de omzet en blijft je shop veilig en snel.

WooCommerce API koppelingen

Koppelen met ERP, kassa of voorraadsystemen? Wij zorgen voor koppelingen met WooCommerce voor de juiste automatisering.

Themes voor WooCommerce

Een thema is de ideale manier om voordelig en snel een webshop te starten. Wij richten het thema in. Snel online is snel verkopen.

WooCommerce betaalsystemen

WooCommerce heeft de meest gebruikte betaalsystemen beschikbaar. Bijvoorbeeld iDeal, PayPal of Creditcard. Wij zorgen dat iedereen kan afrekenen.

Premium Woo hosting

Voor WooCommerce hebben wij de ideale server oplossing. We zorgen voor de snelste shop en uitstekende uptime zodat de verkoop niet stilstaat.

"Wij zijn een jaar geleden met Dreamlab gaan werken voor herontwikkeling van onze WooCommerce webshop. Zij hebben onze nieuwe shop vanaf scratch opgebouwd. Een hele verbetering! Hiermee zijn alle oude bugs en issues opgelost zodat doorontwikkeling weer stabiel en snel kan worden doorgevoerd. Zij onderhouden onze shop ook en reageren snel indien er vragen zijn."

Bas van der Putten, eigenaar Go Lemon

Waarom WooCommerce?

WooCommerce = veelzijdig

Wij werken al een aantal jaren met WooCommerce vanwege zijn functionaliteit en vermogen om het systeem aan te passen aan de wensen van onze klanten. We adviseren een webshop met WooCommerce vanwege eenvoudig beheer en dus gebruikersgemak. Iedereen kan met een beetje uitleg zijn WordPress webshop zelf bijhouden waardoor hoge support kosten achterwege blijven. Een product wijzigen, een afbeelding toevoegen of de voorraad aanpassen is makkelijk en snel en daar houden we van.

Solution-tricks
woocommerce-design

Unieke design mogelijkheden

Uw WooCommerce webshop kan volledig in een eigen design worden gestoken. Dreamlab ontwerpt namelijk ook! Ons webdesign is dan volledig op maat. Webwinkels met een uniek design kunnen zich makkelijker onderscheiden en een unieke winkel ervaring bieden. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw webwinkel.

WooCommerce = snel

Omdat WooCommerce webshops lichtgewicht gebouwd zijn hebben ze geen zware servers nodig en vertragen ze de winkel niet. Er is niet direct de behoefte aan caching oplossingen. Als het sneller moet kan er altijd gebruik gemaakt worden van caching met Varnish en CDN oplossingen. Je webshop is dan supersnel en vele bezoekers geen probleem. Wij richten je server (VPS) zo in dat deze geen belemmering is voor een snelle verkoop.

Fast-delivery
dreamlab_professor_training_uitleg

WooCommerce training & uitleg

Heb je meer informatie nodig over hoe je de webwinkel kan onderhouden met WooCommerce? Wij geven training en uitleg over het systeem. Persoonlijk of voor meerdere webmasters, dat maakt niet uit. Wij geven uitleg over bijvoorbeeld: SEO toepassen in je webshop, wijzigen van product informatie of het bijhouden van een blog in de webshop. Vraag naar de mogelijkheden via 072 711 36 81 of mail voor informatie.

Wij realiseren professionele websites
en webshops voor groei en resultaat.

Wil je even persoonlijk contact?
Bel mij voor vragen en advies!

Wouter
"Wij helpen met het bereiken van online succes."

Wouter Krop
Eigenaar