WooCommerce specialist
Professionele WooCommerce shops voor optimale conversie

Wij bouwen resultaat gerichte webshops. Klaar voor conversie, online vindbaarheid en marketing. Altijd met onze support en onderhoud.

WooCommerce Projecten

dreamlab-portfolio-bedrijfsafval

Maatwerk customerflow voor Bedrijfsafval.nl

webshop-woocommerce-ecommerce-wordpress-dreamlab_portfolio_upstaa

WooCommerce webshop voor Upstaa

webshop-woocommerce-ecommerce-wordpress-dreamlab_portfolio_byjensen@2x

Deens design WooCommerce webshop By Jensen

webshop-woocommerce-ecommerce-wordpress-dreamlab_portfolio_nomadiqbbq

WordPress webshop voor Nomadiq BBQ

Wat doen wij met WooCommerce:

WooCommerce maatwerk

Met WooCommerce webshops op maat combineren we uniek design en maatwerk code, uitgebreide functies en aansluiting op externe software.

Onderhoud van WooCommerce

Wij dragen volledige technische zorg met onze WooCommerce onderhoud oplossingen. Zo hou jij je focus op de omzet en blijft je shop veilig en snel.

WooCommerce API koppelingen

Koppelen met ERP, kassa of voorraadsystemen? Wij zorgen voor koppelingen met WooCommerce voor de juiste automatisering.

SEO voor WooCommerce

Met SEO zorgen wij er voor dat je content goed wordt gevonden. Zo loop je geen omzet mis. De juiste woorden, de juiste plek. Alle elementen voor pagina 1.

Online Marketing

Online tools voor sales en marketing, Ad’s en Social. Zo zorgen we voor groei. Met de juiste strategie en uitwerking zorgen wij voor meer omzet.

Premium Woo hosting

Voor WooCommerce hebben wij de ideale server oplossing. We zorgen voor de snelste shop en uitstekende uptime zodat de verkoop niet stilstaat.

"Net voor december 2020 hebben zij wij met Dreamlab gaan samenwerken voor herontwikkeling van onze WooCommerce webshop. Een hele verbetering! Hiermee zijn alle oude bugs en issues opgelost zodat doorontwikkeling weer stabiel en snel kan worden doorgevoerd."

Maarten ten Holt, eigenaar Upstaa

Waarom WooCommerce?

WooCommerce = veelzijdig

Wij werken al een aantal jaren met WooCommerce vanwege zijn functionaliteit en vermogen om het systeem aan te passen aan de wensen van onze klanten. We adviseren een webshop met WooCommerce vanwege eenvoudig beheer en dus gebruikersgemak. Iedereen kan met een beetje uitleg zijn WordPress webshop zelf bijhouden waardoor hoge support kosten achterwege blijven. Een product wijzigen, een afbeelding toevoegen of de voorraad aanpassen is makkelijk en snel en daar houden we van.

wordpress-woocommerce-experts-webdesign-online-marketing-web-design-layout
wordpress-woocommerce-experts-webdesign-online-marketing-website-design

Unieke design mogelijkheden

Uw WooCommerce webshop kan volledig in een eigen design worden gestoken. Dreamlab ontwerpt namelijk ook! Ons webdesign is dan volledig op maat. Webwinkels met een uniek design kunnen zich makkelijker onderscheiden en een unieke winkel ervaring bieden. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw webwinkel.

WooCommerce = snel

Omdat WooCommerce webshops lichtgewicht gebouwd zijn hebben ze geen zware servers nodig en vertragen ze de winkel niet. Er is niet direct de behoefte aan caching oplossingen. Als het sneller moet kan er altijd gebruik gemaakt worden van caching met Varnish en CDN oplossingen. Je webshop is dan supersnel en vele bezoekers geen probleem. Wij richten je server (VPS) zo in dat deze geen belemmering is voor een snelle verkoop.

woocommerce-specialist-wordpress-woocommerce-experts-webdesign-online-digital-marketing-website-web-designer-maken-website
woocommerce-specialist-wordpress-woocommerce-experts-webdesign-online-digital-marketing-website

WooCommerce training & uitleg

Heb je meer informatie nodig over hoe je de webwinkel kan onderhouden met WooCommerce? Wij geven training en uitleg over het systeem. Persoonlijk of voor meerdere webmasters, dat maakt niet uit. Wij geven uitleg over bijvoorbeeld: SEO toepassen in je webshop, wijzigen van product informatie of het bijhouden van een blog in de webshop. Vraag naar de mogelijkheden via 072 711 36 81 of mail voor informatie.

Wij leveren

  • Conversie gericht design + UI/UX
  • Maatwerk Woo development
  • WooCommerce geoptimaliseerde hosting
  • Onderhoud & support oplossing
  • Altijd goed bereikbaar, snelle reactie

 

Dreamlab, dé WooCommerce Specialist weet wat je kan bereiken als je het goed aanpakt. Dreamlab weet hoe online ondernemen werkt en geeft jou de tools om succesvol te worden en blijven.

Overleg met ons je project en ideeën en wij geven je de antwoorden. Dreamlab heeft de kennis en ervaring in huis die jij niet hoeft te hebben – wij regelen het voor je.

Klaar voor online succes?

Wij werken o.a. voor

beemster
200127194828.B-amsterdam-logo.resized.175x0
logo_upstaa
cnv-academie
my-health-club
bladconfetti
etteplan
adse
rico-verhoeven
dreamlab-milieu-service-nederland-logo

Overleggen over een project?
Bel voor vragen en advies!

Wouter
Wouter Krop Eigenaar