Onze werkwijze

Lees het even, dan weet je hoe het werkt.

1

Ontmoeten

Voordat we gaan samenwerken maken we graag contact. Een ontmoeting is voor ons belangrijk. Onze opdrachtgevers worden vaak lange termijn relaties en daarbij is vertrouwen van groot belang. Daar hoort een goed gesprek bij. We leren elkaar kennen en hebben we de kans het project goed door te nemen, vragen te stellen en daarop een advies uit te brengen. We zien gelijk of de chemie goed is en of onze visie en waarden met elkaar matchen. Don't be shy. Let's meet!

2

Overleggen

Een web project starten zonder overleg is als een huis bouwen zonder bouwtekening: een groot risico op fouten, wijzigingen tijdens het bouwen, veel overleg, budgetoverschrijding en een vooruitschuivende oplevering. Wij gaan voor duidelijkheid in budget, planning en wensen.

Er zal gedegen overleg en inventarisatie zijn van gewenste functies. Bijvoorbeeld: wie de site beheerder is, welke mailadressen het contactformulier ontvangen, welke verzendopties er moeten zijn. Op deze manier minimaliseren we onduidelijkheden over wat we moeten gaan maken.

Wij hebben een intake formulier met de juiste vragen. Als alles goed is ingevuld wordt het project scherp begroot, correct uitgevoerd en wordt het op tijd, binnen budget en compleet opgeleverd. Wij gaan voor 100% tevredenheid.

3

Offerte

Als alles duidelijk is maken wij een passende offerte. Hierin staan alle punten begroot die we in het overleg met elkaar hebben besproken. De getekende offerte is de start voor weer een mooi project. Let's go!

4

Ontwerp - wireframes+prototyping

Wireframes zijn een versimpelde weergave van een webpage layout. Alleen layout en de elementen staan op deze lijn tekeningen. Wij ontwerpen deze om te bepalen waar elementen moeten komen. Met de software waarmee we de layouts opzetten kunnen we ook een klikbare site (protoype) op het web neerzetten waarmee heel duidelijk wordt hoe de bezoeker door een site of shop navigeert.

In deze fase kan eenvoudig gezien worden of er een aanpassing moet worden gedaan waarmee de layout of flow verbeterd. En bij het doorgeven naar het ontwerp- en ontwikkelteam zal het vrijwel direct de juiste verwerking opleveren. Dit scheelt in correcties achteraf waardoor projecten sneller en vollediger worden opgeleverd.

5

Ontwerp - webdesign

Als duidelijk is hoe de layouts er uit komen te zien en welke elementen er in komen starten we met het ontwerp van de nieuwe shop of website. We geven de layouts visuele invulling en laten zien hoe je navigeert door de site. Ook in deze fase is de ontwerp software gelijk de prototyping tool waarmee we een bepaalde mate van interactiviteit kunnen realiseren. Zo geven we een goed beeld van de uiteindelijke weergave in mobiele, tablet en desktop resoluties. Als het wenselijk is maken we elke layout tot in detail op.

In deze fase kan relatief simpel een correctie worden uitgevoerd zodat bij het doorzetten naar het ontwikkel team vrijwel direct de juiste styling wordt uitgewerkt. Dit scheelt in het corrigeren van styling achteraf.

6

Ontwikkelen

De ontwikkel fase zet de ontworpen layouts om naar een werkende website of webshop. Wij hebben in-house developers (géén outsourcing) waardoor we beide disciplines (ontwerp en development)  snel en adequaat laten samenwerken. De development vindt plaats op een ontwikkel-domein waarop na verloop van tijd kan worden meegekeken, correcties worden door gevoerd en de content kan worden geplaatst.

Wij werken alles uit in WordPress en WooCommerce op basis van Bootstrap (responsive grid). Wij coderen alle functies, plaatsen een custom layout builder en stellen alles in wat nodig is om de website of shop te laten werken. Alles wordt volgens de gemaakte afspraken opgeleverd.

7

Opleveren

Alles staat klaar. Wij leveren het project op. Wij regelen het installeren op de definitieve server en testen deze. Dan gaat de site live, het doek gaat er af en we dragen het over aan de beheerder. A job well done!

8

Onderhouden

Als alles live staat begint het onderhoud voor ons. Wij onderhouden de updates, we monitoren de veiligheid en uptime en nemen maatregelen wanneer nodig. Met dit onderhoud blijft de shop en site stabiel en veilig. En als er iets is, dan lossen wij het op. Zo hoeven onze klanten het technische beheer van de installatie niet meer te doen. En dat scheelt tijd!

9

Optimaliseren

Het wereldwijde web staat nooit stil. Het optimaliseren van een website of webshop is daarom ook een doorlopend project. Of het nu gaat om snelheid, nieuwe functies of SEO optimalisatie. Als het project succesvol moet worden kan je na oplevering niet stil blijven zitten. Indien gewenst voeren wij daarom periodiek aanpassingen door die een verbetering zijn. In overleg met onze klanten zorgen wij er voor dat alles weer optimaal draait.

10

Online Marketing

Voor duidelijke inzichten en doelen in Google Analytics, en conversie verhogen met Google AdWords is het advies om Online Marketing in te zetten. Wij helpen met de implementatie van de codes die meten. Wij bedienen klanten met een online marketing specialist zodat de site of shop meer omzet gaat maken, beter gevonden gaat worden en inzichtelijk maakt wat bezoekers op de website doen. Interesse in deze dienst? Bel ons: 072-7113681